Za Ksenijin prvi osmeh!

Za Ksenijin prvi osmeh!

Humanitarna fondacija "Budi human" Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Kseniju Spasić (2014).

Ksenijin prvi napad se javio kada je imala šest meseci. Tada je ustanovljeno da boluje od Vestovog sindroma, retkog oblika epilepsije.

Primala je hormonske injekcije, a jedan period svog života je pila čak 13 vrsta različitih lekova. Napadi su bili munjeviti, imala ih je po deset dnevno u vidu grčenja mišića i ponekad su trajali i po 8-10 sati dnevno.

Ksenija se hrani preko gastro sonde, ima česte respiratorne infekcije, fizički i mentalno zaostaje u odnosu na svoje vršnjake, oslabljen joj je vid, ne hoda, ne govori, ima svega deset kilograma...

Neophodno joj je lečenje u rehabilitacionoj ustanovi u Italiji Cosmosuit Rehabilitation International koja je specijalizovana za decu poput Ksenije koja su ometena u razvoju.

Pomozimo Kseniji! Upišimo 388 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Ksenijin prvi osmeh! Budimo humani!

Uplati na račune:

  • Dinarski: 160-486117-23
  • Devizni: 00-540-0002335.6
  • IBAN broj: RS35160005400002335663

Upiši 388 i pošalji SMS na 3030 - cena poruke je 200 din (PDV se ne naplaćuje)

Upiši human388 i pošalji SMS na 455 - cena poruke je 20 CHF

INSTRUKCIJE

GALERIJA PPNS: KONCERT ZA KSENIJU SPASIĆ 

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

FB GRUPA: HUMANITARNA AKCIJA - KSENIJA SPASIĆ

BUDI HUMAN  


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

 

 


PPNS/KG VODIČ

 

 

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://www.facebook.com/dristic72/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html