Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

08.09.2020

Dan pešačenja 2020 - Kragujevac, 12. septembar

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Planinarski Savez Srbije 12. septembra 2020. godine organizuje najveću ovogodišnju planinarsku akciju "Dan pešačenja" pod sloganom "Srbija hoda – za korak bliže zdravlju".

"Dan pešačenja" predstavlja poziv čitavoj javnosti u Srbiji da se toga dana pokrene i hoda. Planinari iz cele Srbije pozivaju i stare i mlade, porodice, tinejdžere, penzionere, zaposlene, školarce i studente da se 12. septembra priključe akciji i prepešače 100 metara ili celu predviđenu stazu. Toga dana će se pešačiti po ulicama, parkovima, prirodi, planinama Srbije... Toga dana Srbija hoda!

Planinarsko-ekološki klub "Gora" realizovaće ovogodišnju akciju na poseban način. Umesto masovnog okupljanja i zajedničkog polaska na stazu, našim članovima i građanima biće ponuđene obeležene i uređene staze na Bešnjaji kojima mogu da pešače.

Pogledajte interaktivnu mapu planinarskih staza na Bešnjaji:

Takođe, građanima je na raspolaganju i "Gradska pešačka staza", kao i dobro poznata šetališta u Velikom parku i Šumaricama. Svima onima koji se opredele za Šumarice, preporučujemo posetu Botaničkoj bašti Kragujevac.

Vodiči i planinari PEK Gora će 12. septembra od 9 do 18 časova, boraviti kod doma u Bukorovcu i na određenim delovima staze na Bešnjaji samo kao osobe koje daju informacije i vrše nadzor i usmeravanje.
Na ovaj način će u svemu poštovati pravila prevencije širanja zarazne bolesti.

Planinari ovu manifestaciju zamišljaju kao promociju zdravih stilova života na lokalu, na teritoriji na kojoj žive, uz pomoć lokalne samouprave i drugih partnera. Sprovode je u cilju ukazivanja značaja kretanja za zdravlje i imunitet pojedinaca i kolektiva i održavanja mentalne higijene. 

PEK GORA SAJT, FB STRANA, TVITER, INSTAGRAMPRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN


DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar