Pozorište za decu: Ježić Žožo

Pozorište za decu: Ježić Žožo

Predstava "Ježić Žožo", u režiji Emilije Mrdaković, biće izvedena na sceni Pozorišta za decu u subotu 26. novembra od 12 časova.

Kao svaki pravi jež, ježić Žožo ima oštre bodlje koje prete svima, pa i njegovim prijateljima. Svi se plaše da ih ne ubode i izbegavaju ga. Žožo je bio veoma tužan zbog toga. Zato je, jednoga dana, odlučio da ukloni svoje iglice. Svi su spremno prihvatili njegovu ideju i zauzeli se da mu pomognu. Uz podršku prijatelja, Žožo kreće u avanturu zvanu: Oslobodite me bodlji!

Predstava "Ježić Žožo" govori o tome koliko je važno istrajati u svojoj različitosti, čak i ako si neobičan za svoje okruženje. Jer, uostalom, kakav je to jež bez bodlji?

Predstava se preporučuje deci starijoj od tri godine.

Igraju:

 • Ježić Žožo - Milica Redžić Vulević
 • Zeka, Teta Pavka - Ljubica Radomirović
 • Mačak - Nevena Brzaković / Sanja Matejić
 • Pas Živana - Dubravka Brkić
 • Magare Žarko - Vladimir Đoković

PRVI PRVI NA SKALI Pozoriste za decu Jezic Zozo foto 2
Premijera je odigrana 18. decembra 2018. godine.

Cena ulaznice je 200 dinara. Za rezervacije ulaznica kontakt-telefon je 034/333-518.

Pozorište za decu i PRVI PRVI NA SKALI poklanjaju 2x2 ulaznice posetiocima koji kao komentar ispod ove najave na portalu navedu još jednu predstavu PZD u kojoj igra Dubravka Brkić.

Odgovore slati do subote u 9 časova, kada će biti objavljeni. Zahvalni smo posetiocima koji su bili dobitnici u protekle četiri nedelje da se ne uključuju u nagradnu igru kako bismo darivali što veći broj sugrađana.

REPERTOAR PZD

Print Friendly and PDF

Komentara: 2

 • Andrijana
  25.10.2022

  Labudovo jezero

 • Kristina
  25.10.2022

  Labudovo jezero ,Pepeljuga

Dodaj komentar

Facebook komentari