Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Univerzitet u Kragujevcu

10.07.2015

’Globalno selo’ u Velikom parku

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html


Manifestacija "Globalno selo" održaće se u nedelju 12. jula od 16 časova u Velikom parku, u sklopu projekta "Pokreni svoju budućnost", koji po treći put organizuje AIESEC u Kragujevcu.

Svako ko želi da upozna kulturu Turske, Poljske, Italije, Rusije, Ukrajine, Moldavije, Grčke, Mongolije, Azerbejdžana, Francuske, a da ne napušta Kragujevac, ima savršenu priliku. Volonteri iz ovih zemalja će predstaviti tradiciju, običaje, kulturu svoje zemlje i omogućiti da posetioci vide sve čari njihovih rodnih mesta.

Ovo je jedinstveni događaj koji slavi toliko različitih kultura odjednom kroz zajedničku igru, pesmu, priču, tradicionalnu nošnju. "Globalno selo" oživljava ideju da je ceo svet zapravo jedno veliko, globalno selo i inspiriše nas da razumemo i cenimo jedinstvenost i različitost među nama, da na taj način damo pozitivan doprinos našem društvu.

Živeti raznolikost jeste jedna od glavnih ideja AIESEC-a i putem događaja "Globalno selo" ljudi imaju mogućnost da osete kako je to živeti negde drugde, van Srbije, kakve običaje imaju drugi ljudi, kako razmišljaju, po čemu smo slični, a po čemu se razlikujemo.

AIESEC poziva sve zainteresovane građane da dođu u Veliki park i da upoznaju različitosti drugih kultura, deo internacionalne atmosfere i duha koji stvaraju mladi, ambiciozni studenti iz svih krajeva sveta.

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA/PROFIL


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOSTPPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar