Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Univerzitet u Kragujevcu

07.07.2015

Pokreni svoju budućnost

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html


Projekat "Pokreni svoju budućnost" koji je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta, održava se po treći put u Kragujevcu tokom leta ove godine.

Projekat se sastoji od jezičkih radionica i radionica informatičke pismenosti, počeo je sa realizacijom 1. jula, radionice se održavaju od 6. jula, a ceo projekat se završava 15. avgusta. Radionice će držati student volonteri koji će boraviti u našem gradu duže od mesec i po dana. Pored rada i druženja sa decom, volonteri će imati priliku da upoznaju naš grad, kulturu i naš način života.

U skladu sa projektom, studentska organizacija AIESEC organizuje događaj "Be a part of the change" koji će biti održan u petak 10. jula od 17 časova u svečanoj Sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu.

Ovaj događaj ima za cilj da pruži mogućnost studentima svih fakulteta, kao i svim zainteresovanim mladim ljudima, da upoznaju volontere iz zemalja, kao što su Turska, Rusija, Francuska, Mongolija, Ukrajina, Poljska, Italija, Azerbejdžan, Moldavija i Grčka. Biće to prilika da se student upoznaju sa studentima iz drugih zemalja, saznaju mnogo toga o njihovoj kulturi, njihovom načinu života, kao i to zašto su se odlučili da dođu baš u Srbiju. Ovo je takođe jedinstvena prilika za studente koji planiraju praksu da saznaju kakvo je iskustvo drugih studenata koji su upravo na svojoj volonterskoj praksi.

AIESEC razvija liderski potencijal mladih, tako da želi da u praksi pokaže važnost formalnog i neformalnog obrazovanja, kao i širok spektar mogućnosti koje se pružaju mladima u Srbiji, a da oni toga još nisu ni svesni. Isto tako, želi da pokaže koliko su važne za razvoj našeg grada ovakve studentske razmene, kao i činjenicu da naši studenti mogu isto tako pomoći nekom gradu u nekoj drugoj zemlji.

Više informacija kao i prijavu za stručnu praksu u inostranstvu moguće je pronaći na sledećem linku, a za volontersku praksu ovde.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA/PROFIL


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOSTPPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar