Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Korona

02.07.2020

Dr Milosavljević, KC Kragujevac: Eskalirala situacija, vraćen ceo kovid sistem

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Zamenik direktora Kliničkog centra Kragujevac Slobodan Milisavljević izjavio je danas da je u Kragujevcu došlo do eskalacije situacije sa korona virusom i da je ceo sistem vraćen u kovid sistem.

On je za televiziju Pink rekao da je povećan broj obolelih i da ima više teških slučajeva nego u prvom naletu.

Milisavljević je rekao da mladi lekari i lekari srednje dobi dobrovoljno odlaze iz Kragujevca u Novi Pazar kako bi pomogli obolelima.

On je dodao kako misli da se korona može pobediti.

Zbog povećanja broja pacijenata obolelih od korona virusa, iz kraljevačke Opšte bolnice "Studenica" su ispraćene ekipe put Kragujevca i Novog Pazara. U Klinički centar Kragujevac otputovali su doktor anesteziolog, jedna medicinska sesta i trojica tehničara, objavila je ova zdravstvena ustanova.Foto: Opšte bolnice Studenica

Raste i broj osoba u samoizolaciji na teritoriji Kragujevca. Prema podacima iz zvanične kovid-19 statistike, zaključno sa 1. julom, u Kragujevcu je 358 lica u "kućnom karantinu". Više ima jedino u Leskovcu - 404.

Do srede 1. jula u ponoć, od urađenih 195 uzoraka, pozitivnih pacijenata je 58 (29,74%) - u Šumadijskom okrugu 52, a u Kragujevcu 48. Do 16. maja bilo je 68 zaraženih Kragujevčana, a od tada do juče - 303.

Korona je po prvi put prisutna i u Gerontološkom centru, pored Centra za porodični smeštaj i usvojenje u Kragujevcu, objavilo je Ministarstvo. 

Dopunjenom Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje kovid-19, koju je usvojila Vlada Srbije, od danas su i zvanično na snazi mere za suzbijanje virusa korona na teritoriji grada Kragujevca koje je predložio Institut za javno zdravlje Kragujevac.

Detaljno:

INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE, 1. 7. 2020: NOVI POZITIVNI REZULTATI - - KRAGUJEVAC 48, ARANĐELOVAC 2, KNIĆ 1, BATOČINA 1 (ŠUMADIJSKI OKRUG 52)Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar