Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Suvenirnica

30.06.2008

Prestiž suvenir šop

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona/da-li-ce-se-beskontaktni-toplomeri-koristiti-u-osnovnim-i-srednjim-skolama-kragujevca.html

Suvenirnica "Prestiž suvenir šop" je prva prodavnica suvenira u gradu Kragujevcu. U svojoj ponudi ima više od 500 artikala sa motivima Kragujevca, Beograda, Šumadije i Srbije.

U ponudi su: suvenir majice, suvenir priveske, opanci, magneti, šolji, etno figurice, ručni rad (vez i tkanje)... Pored suvenira, u suvenirnici možete naći i bogat izbor vina iz podruma Aleksandrović i rakija iz programa Floresa, kao i proizvode iz etno programa Sirogojno.

PRESTIGE SOUVENIR SHOP

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar