Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Donacije i sponzorstva

Donacije i sponzorstva

Izvod iz Statuta udruženja PRVI PRVI NA SKALI (PPNS)

Način sticanja sredstava za ostvarivanje ciljeva i raspolaganje sredstvima

Udruženje pribavlja sredstva od članarine, dobrovoljnih priloga, donacija, sponzorstava, poklona, finansijskih subvencija, konkurisanja za projekte, pruženih usluga za ostale korisnike, i na druge zakonom dozvoljene načine za obavljanje aktivnosti u skladu sa ciljevima Udruženja.

Udruženje može da pribavlja sredstva i od kotizacije za seminare i druge oblike obrazovanja iz oblasti definisanih Statutom, kao i prodajom proizvoda nastalih u okviru edukativnih radionica, akcija i skupova u organizaciji Udruženja.

Fizička i pravna lica koja daju priloge i poklone udruženjima mogu biti oslobođena odgovarajućih poreskih obaveza u skladu sa zakonom.

Oblast ostvarivanja ciljeva

PPNS je udruženje osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti obaveštavanja građana Srbije o pitanjima od javnog značaja obezbeđivanjem informacija i proizvodnjom sadržaja na multimedijalnom magazinskom veb portalu.

Oblasti kojima je Udruženje pretežno posvećeno su: zaštita, očuvanje i unapređenje životne sredine, biljnog i životinjskog sveta, prirodnih bogatstava, poljoprivredne proizvodnje, održivog turizma, prirodne i kulturne baštine, nacionalnog nasleđa, istorijskog identiteta, prava potrošača, zdravlja i bezbednosti ljudi, zdrave ishrane, moralnih vrednosti, ličnog i porodičnog integriteta, dobrobiti dece, mladih i bioloških porodica, kao i druge oblasti realizacije ciljeva Udruženja.

O ciljevima PPNS detaljno u Statutu: 


Za ostvarivanje svojih ciljeva, PPNS računa na podršku priložnika, donatora, sponzora, kao i korisnika registrovanih reklamnih usluga - kako predviđa Statut. Unapred smo zahvalni ukoliko nam se obratite na info@prviprvinaskali.com zainteresovani da doprinesete samoodrživosti portala - pripremićemo ponudu i uzvratićemo javljanjem.

PRVI PRVI NA SKALI, Kragujevac, Srbija
Matični broj 28285426; Poreski broj (PIB) 111584830; tekući računi: dinarski 150-45167-49; devizni 150-0070100093993-30, IBAN RS35150007010009399330 (Direktna banka ad Kragujevac)
info@prviprvinaskali.com

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA