Politika privatnosti

Politika privatnosti

PrviPrviNaSkali.com poštuje privatnost korisnika interneta i spreman je da je zaštite u svakom trenutku.

Promene usluga, servisa i uslova korišćenja sajta PrviPrviNaSkali.com, PrviPrviNaSkali.com zadržava pravo da svoje servise s vremena na vreme promeni ili u potpunosti ukine iz bilo kog razloga i bez prethodne najave, bez odgovornosti prema Vama ili bilo kom trećem licu. Zadržavamo pravo da s vremena na vreme menjamo i uslove korišćenja sajta. U svakom trenutku ćete na ovoj stranici moći da se upoznate sa trenutno važećim uslovima korišćenja i eventualnim promenama.

Odricanje garancija

PrviPrviNaSkali.com ne daje nikakve garancije niti je odgovoran za tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, ispravnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na PrviPrviNaSkali.com. Nismo odgovorni za brisanje, neuspešno skladištenje, pogrešno ili neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. PrviPrviNaSkali.com ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem fajlova ili pristupom bilo kakvom sadržaju na internetu do koga se došlo upotrebom servisa sajta PrviPrviNaSkali.com na bilo koji način. PrviPrviNaSkali.com ne snosi odgovornost za sadržaj komentara postavljenih na sadržaj od strane posetilaca.

PrviPrviNaSkali.com zadržava pravo brisanja komentara ostavljenih na sadržaj od strane posetilaca, kao i pravo skraćivanja komentara.

Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete ćemo brisati.

Ukoliko primetite komentar/e koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede molimo Vas da nas o tome odmah obavestite da bi isti komentar izbrisali.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge greške i propuste kao i komentare koji se odnose na uređivacku politiku ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni urednicima i na tome se zahvaljujemo.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete, kao i na dužinu i sadržaj komentara.

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstice diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etnickoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem ucinjeno krivicno delo.

PrviPrviNaSkali.com i svi sadržaji, informacije, proizvodi i servisi koji se pojavljuju u okviru našeg sajta dostupni su u viđenom stanju, bez ikakvih garancija u bilo kom smislu. PrviPrviNaSkali.com se izričito odriče svih izraženih, podrazumevanih ili propisanih garancija, uključujući, bez ograničenja, garancije trgovine, pogodnosti za odgovarajuću namenu ili protiv prekršaja intelektualnih prava. Ne garantujemo sigurnost, pouzdanost, neprekidnost i performanse sajta. Ne garantujemo za usluge ili proizvode do kojih se došlo direktno preko PrviPrviNaSkali.com ili preko linkova i/ili reklama na našem sajtu, kao ni za bilo kakve informacije ili savete do kojih se došlo korišćenjem PrviPrviNaSkali.com i njegovih pratećih servisa. Vi prihvate punu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu zbog informacija do kojih ste došli pomoću PrviPrviNaSkali.com, bez obzira da li je ta šteta nastala učitavanjem fajlova na Vaš računar ili ona ima bilo kakav drugi oblik.

Ograničenje odgovornosti

PrviPrviNaSkali.com ni pod kakvim okolnostima neće biti odgovoran nijednom korisniku, u smislu njegovog pravilnog ili nepravilnog korišćenja ili oslanjanja na PrviPrviNaSkali.com na bilo koji način. Na zahteve koji proizilaze iz ovih uslova korišćenja ili su njihova tema primenjuje se ovo ograničenje odgovornosti u smislu sprečavanja naknada za direktnu, indirektnu, havarijsku, posledičnu, specijalnu, kaznenu, slučajnu ili bilo koju drugu štetu, bilo da je takav zahtev baziran na garanciji, ugovoru, uvredi (uključujući nemar) ili na drugi način (čak i ako je PrviPrviNaSkali.com obavešten o mogućnosti nastanka takvih šteta). Ovakvo ograničenje odgovornosti primenjuje se bilo da šteta proističe iz pravilnog i nepravilnog korišćenja PrviPrviNaSkali.com ili oslanjanja na PrviPrviNaSkali.com, zbog nemogućnosti da se koriste servisi PrviPrviNaSkali.com ili njihovog prekida, obustavljanja ili okončanja rada (uključujući i slučajeve gde je razlog za to treće lice). Ograničenje odgovornosti primenjuje se u smislu štete zbog drugih informacija, servisa, usluga, saveta ili proizvoda do kojih se došlo pomoću linkova ili reklama na PrviPrviNaSkali.com. Ograničenje odgovornosti takođe se odnosi na troškove nabavke ili zamene proizvoda i usluga, gubitak profita ili gubitak podataka, bez obzira na pravilno ili nepravilno funkcionisanje PrviPrviNaSkali.com. Takvo ograničenje odgovornosti dalje se odnosi na sve informacije, usluge i proizvode koji se pojavljuju na PrviPrviNaSkali.com ili su na bilo koji način povezani sa PrviPrviNaSkali.com. Ni pod kojim uslovima PrviPrviNaSkali.com nije odgovoran za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa, prouzrokovanih direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, između ostalog, i problemi u funkcionisanju interneta, kvarovi na računarskoj opremi ili problemi sa njom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili neke druge vrste uređaja ili opreme, nestanci struje, štrajkovi, obustave rada, neredi, ustanci, revolucije, građanski nemiri, nestašice sadržaja ili manjak radne snage, požari, poplave, oluje, eksplozije, sve vrste prirodnih nepogoda, ratna razaranja, delovanje Vlade, naredbe domaćih i međunarodnih sudova, nekooperativnost trećih lica i problemi sa grejanjem, osvetljenjem i klimatizacijom.

Zaštita intelektualne svojine

PrviPrviNaSkali.com prepoznaje da je u današnjem povezanom svetu pitanje zaštite intelektualne svojine veoma kompleksno i prema njemu se postavljamo ozbiljno i odgovorno. Ukoliko je na PrviPrviNaSkali.com bilo gde neovlašćeno postavljen bilo kakav sadržaj koji predstavlja Vašu intelektualnu svojinu, molimo Vas da nas kontaktirate. Pošaljite nam tačan opis spornog sadržaja, link ka stranici na kojoj se on nalazi i dokaz Vašeg vlasništva nad njim i uklonićemo ga u najkraćem mogućem roku i obavestiti Vas o tome pisanim putem.

Informacije o korisnicima

PrviPrviNaSkali.com ne prikuplja Vaše lične podatke kao što su ime, adresa, broj telefona ili i-mejl. Sajt dolazi do određenih tehničkih informacija Vaše posete: koji operativni sistem koristite, koji pretraživač, iz koje zemlje i kog grada pristupate sajtu i slično. Taj tip podataka se prikuplja u statističke svrhe i na osnovu njih naši oglašivači procenjuju efektivnost svoje oglasne kampanje, a PrviPrviNaSkali.com planira dalji razvoj sajta. U određenim slučajevima, Vi možete dobrovoljno dati neke podatke o sebi popunjavanjem upitnika na našem sajtu. PrviPrviNaSkali.com tada takođe prikuplja ove informacije isključivo za potrebe svojih oglašivača i svog razvojnog tima.

Prikupljanje podataka

PrviPrviNaSkali.com ne koristi tzv. "kolačiće" (eng. cookies), niti na bilo koji drugi način prikuplja podatke o posetiocima sajta, izuzev nepersonalizovanih pokazatelja u svrhu praćenja statistike posećenosti.

Razno

Ove odredbe čine kompletan ugovor između PrviPrviNaSkali.com i svih njegovih posetilaca i nadomešta i zamenjuje sve prethodne ugovore, pismene ili usmene, koji se tiču iste tematike. Bilo kakva odstupanja od odredaba ugovora biće efektivna samo ukoliko su načinjena pismeno od strane PrviPrviNaSkali.com.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja iz domena zaštite privatnosti posetilaca našeg sajta, molimo Vas da nas kontaktirate ((koristite kontakt formu). 


Podaci PRVI PRVI NA SKALI www.prviprvinaskali.com

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020


PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS