Donacije i sponzorstva

Donacije i sponzorstva

Izvod iz Statuta: Način sticanja sredstava

Udruženje PRVI PRVI NA SKALI (PPNS) pribavlja sredstva od članarine, dobrovoljnih priloga, donacija, sponzorstava, poklona, finansijskih subvencija, konkurisanja za projekte, pruženih usluga za ostale korisnike, i na druge zakonom dozvoljene načine za obavljanje aktivnosti u skladu sa ciljevima Udruženja.

Fizička i pravna lica koja daju priloge i poklone udruženjima mogu biti oslobođena odgovarajućih poreskih obaveza u skladu sa zakonom.

Forma uplate donacije:

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI

Udruženje PPNS je osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti obaveštavanja građana Srbije o pitanjima od javnog značaja obezbeđivanjem informacija i proizvodnjom sadržaja na multimedijalnom magazinskom veb portalu.

Oblasti kojima je Udruženje pretežno posvećeno su: zaštita, očuvanje i unapređenje životne sredine, biljnog i životinjskog sveta, prirodnih bogatstava, poljoprivredne proizvodnje, održivog turizma, prirodne i kulturne baštine, nacionalnog nasleđa, istorijskog identiteta, prava potrošača, zdravlja i bezbednosti ljudi, zdrave ishrane, moralnih vrednosti, ličnog i porodičnog integriteta, dobrobiti dece, mladih i bioloških porodica, kao i druge oblasti realizacije ciljeva Udruženja.

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

O ciljevima detaljno u Statutu.

Ukoliko u radu portala prepoznajete opšti interes i podržavate ciljeve PPNS, unapred smo zahvalni za podršku donacijama, kao i obraćanje na info@prviprvinaskali.com za partnerstvo - uzvratićemo ponudom. 

IZ ANALITIKE GUGLA

POSETIOCI PORTALA: UZRAST I POL

PRVI PRVI NA SKALI Posetioci Uzrast i pol 2021 08 01

ORGANSKE POSETA PORTALA

31. maj 2014. - 31. januar 2022. godine

  • Prikazi stranica: 3.094.832
  • Sesije: 2.368.350
  • Novi korisnici: 1.764.026
  • Zemlje: 204 (Srbija 75,14% korisnika)
  • Gradovi: 12.385 (Beograd 37,29% korisnika)


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!