Donacije i sponzorstva

Donacije i sponzorstva

Udruženje PRVI PRVI NA SKALI (PPNS) pribavlja sredstva od članarine, dobrovoljnih priloga, donacija, sponzorstava, poklona, finansijskih subvencija, konkurisanja za projekte, pruženih usluga za ostale korisnike, i na druge zakonom dozvoljene načine za obavljanje aktivnosti u skladu sa ciljevima Udruženja.

Fizička i pravna lica koja daju priloge i poklone udruženjima mogu biti oslobođena odgovarajućih poreskih obaveza u skladu sa zakonom.

Forma uplate donacije:

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI

Misija PPNS

Obaveštavanje građana Srbije o pitanjima od javnog značaja obezbeđivanjem informacija i proizvodnjom sadržaja na multimedijalnom magazinskom veb portalu - među kojima je jedna od ključnih oblasti zaštita životne sredine.

Vizija

Široka mreža korisnika interneta koji raspolažu pouzdanim informacijama sa relevantnog izvora koji štiti pravo građana na istinito, potpuno i blagovremeno informisanje.

Podaci PRVI PRVI NA SKALI www.prviprvinaskali.com
Udruženje PPNS je osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti obaveštavanja građana Srbije o pitanjima od javnog značaja obezbeđivanjem informacija i proizvodnjom sadržaja na multimedijalnom magazinskom veb portalu.

Oblasti kojima je Udruženje pretežno posvećeno su: zaštita, očuvanje i unapređenje životne sredine, biljnog i životinjskog sveta, prirodnih bogatstava, poljoprivredne proizvodnje, održivog turizma, prirodne i kulturne baštine, nacionalnog nasleđa, istorijskog identiteta, prava potrošača, zdravlja i bezbednosti ljudi, zdrave ishrane, moralnih vrednosti, ličnog i porodičnog integriteta, dobrobiti dece, mladih i bioloških porodica, kao i druge oblasti realizacije ciljeva Udruženja.

O ciljevima detaljno u Statutu.

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS
Ukoliko u radu portala prepoznajete opšti interes i podržavate ciljeve PPNS, unapred smo zahvalni za podršku donacijama, kao i obraćanje na 
info@prviprvinaskali.com za partnerstvo - uzvratićemo ponudom. 

Iz analitike Gugla

Posetioci portala: uzrast i pol

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac Impresum Posećenost Gugl analitika
Organske posete portala

31. maj 2014. - 31. maj 2022. godine

  • Prikazi stranica: 3.231.540
  • Sesije: 2.482.221
  • Novi korisnici: 1.850.780
  • Zemlje: 204 (Srbija 68,03%; slede: SAD, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Nemačka, Hrvatska, Švedska, Slovenija, Austrija, Kanada...)
  • Gradovi: 12.844 (Beograd 35,08%, Kragujevac 7,29%; slede: Niš, Novi Sad, Podgorica, Forest CityPrineville, Čačak, Kraljevo, Ljubljana...)


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAMJUTJUBMIKSKLAUD

PODRŽI PPNS!