Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Donacije i sponzorstva

Donacije i sponzorstva

Izvod iz Statuta: Način sticanja sredstava

Udruženje PRVI PRVI NA SKALI (PPNS) pribavlja sredstva od članarine, dobrovoljnih priloga, donacija, sponzorstava, poklona, finansijskih subvencija, konkurisanja za projekte, pruženih usluga za ostale korisnike, i na druge zakonom dozvoljene načine za obavljanje aktivnosti u skladu sa ciljevima Udruženja.

Fizička i pravna lica koja daju priloge i poklone udruženjima mogu biti oslobođena odgovarajućih poreskih obaveza u skladu sa zakonom.

Forma uplate donacije:

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI

Udruženje PPNS je osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti obaveštavanja građana Srbije o pitanjima od javnog značaja obezbeđivanjem informacija i proizvodnjom sadržaja na multimedijalnom magazinskom veb portalu.

Oblasti kojima je Udruženje pretežno posvećeno su: zaštita, očuvanje i unapređenje životne sredine, biljnog i životinjskog sveta, prirodnih bogatstava, poljoprivredne proizvodnje, održivog turizma, prirodne i kulturne baštine, nacionalnog nasleđa, istorijskog identiteta, prava potrošača, zdravlja i bezbednosti ljudi, zdrave ishrane, moralnih vrednosti, ličnog i porodičnog integriteta, dobrobiti dece, mladih i bioloških porodica, kao i druge oblasti realizacije ciljeva Udruženja.

O ciljevima detaljno u Statutu: Ukoliko u radu portala prepoznajete opšti interes i podržavate ciljeve PPNS, unapred smo zahvalni za obraćanje na info@prviprvinaskali.com - uzvratićemo ponudom za partnerstvo.

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA