Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Reklamne usluge

Reklamne usluge

DA SE DOBAR GLAS O VAŠOJ PONUDI DALEKO ČUJE - REKLAMNE USLUGE PPNS, STRANICE KOJA SE ČUJE

Udruženje PRVI PRVI NA SKALI je osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti obaveštavanja građana Srbije o pitanjima od javnog značaja obezbeđivanjem informacija i proizvodnjom sadržaja na multimedijalnom magazinskom veb portalu.

Oblasti kojima je Udruženje pretežno posvećeno su: zaštita, očuvanje i unapređenje životne sredine, biljnog i životinjskog sveta, prirodnih bogatstava, poljoprivredne proizvodnje, održivog turizma, prirodne i kulturne baštine, nacionalnog nasleđa, istorijskog identiteta, prava potrošača, zdravlja i bezbednosti ljudi, zdrave ishrane, moralnih vrednosti, ličnog i porodičnog integriteta, dobrobiti dece, mladih i bioloških porodica, kao i druge oblasti realizacije ciljeva Udruženja.

O ciljevima PPNS detaljno u Statutu: 

Izvod iz Statuta: Privredna delatnost

Udruženje pribavlja sredstva za ostvarivanje ciljeva obavljajući pretežnu privrednu delatnost 73.11 - delatnost reklamnih agencija - koja obuhvata pružanje celog spektra reklamnih usluga (sopstvenim kapacitetima ili na osnovu podugovaranja), uključujući davanje saveta, kreativne usluge, produkciju reklamnog materijala i prodaju:

  • kreiranje i objavljivanje reklama u novinama, časopisima, na radiju, na televiziji, na internetu i drugim medijima
  • kreiranje i postavljanje reklama na otvorenom prostoru, npr. na reklamnim tablama, panelima, biltenima, u izlozima, oslikavanje automobila i autobusa itd.
  • reklamiranje iz vazduha
  • distribuiranje ili isporučivanje propagandnog materijala ili uzoraka
  • uređivanje štandova i ostalih objekata i prostora koji služe za izlaganje propagandnog materijala
  • upravljanje marketinškom kampanjom i drugim uslugama reklamiranja s ciljem da se zainteresuju i zadrže potrošači: promovisanje proizvoda, marketinške aktivnosti na mestu prodaje, neposredno reklamiranje putem pošte, marketinško savetovanje.

Ukoliko prepoznajete svoj i opšti interes u ostvarivanju ciljeva PPNS i korišćenju naših reklamnih usluga, unapred smo zahvalni za obraćanje na info@prviprvinaskali.com - pripremićemo ponudu i uzvratićemo javljanjem. 


Podaci PRVI PRVI NA SKALI www.prviprvinaskali.com

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020


PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS