Korisnički uslovi

Korisnički uslovi

Korišćenjem bilo kog dela PrviPrviNaSkali.com automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem našeg sajta ili bilo kojeg njegovog dela u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Ni jedan deo PrviPrviNaSkali.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

PrviPrviNaSkali.com

PrviPrviNaSkali.com svojim posetiocima u dobroj veri obezbeđuje korišćenje sadržaja sajta. Svi posetioci imaju pravo da koriste sadržaje PrviPrviNaSkali.com ukoliko ne krše pravila korišćenja. PrviPrviNaSkali.com se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnerskih sajtova koje objavljujemo uz odobrenje, sadržaja oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Sve sadržaje PrviPrviNaSkali.com portala koristite na vlastitu odgovornost i PrviPrviNaSkali.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup sajtu PrviPrviNaSkali.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama starijim od 16 godina.

Autorska prava

PrviPrviNaSkali.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava PrviPrviNaSkali.com portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (PrviPrviNaSkali.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je PrviPrviNaSkali.com povredio Vaša autorska prava na bilo koji način, molimo da nas obavestite, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi

PrviPrviNaSkali.com sadrži linkove na veb stranice van vlastitog sadržaja (van domena PrviPrviNaSkali.com). PrviPrviNaSkali.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Saradnici PrviPrviNaSkali.com

PrviPrviNaSkali.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. PrviPrviNaSkali.com se obavezuje da će isključivo u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke nikada neće distribuirati niti prodavati trećoj strani. PrviPrviNaSkali.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene tehničke podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta. Ove informacije PrviPrviNaSkali.com isključivo radi unapređenja sadržaja i funkcionisanja portala i prilagođavanja sadržaja individualnim interesovanjima posetioca. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. PrviPrviNaSkali.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput i-mejl adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka. PrviPrviNaSkali.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila PrviPrviNaSkali.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Komentari posetilaca

PrviPrviNaSkali.com zadržava pravo brisanja komentara ostavljenih na sadržaj od strane posetilaca, kao i pravo skraćivanja komentara.
Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete ćemo brisati.
Ukoliko primetite komentar koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede molimo Vas da nas o tome odmah obavestite da bi isti komentar izbrisali.
Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge greške i propuste kao i komentare koji se odnose na uređivačku politiku ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni urednicima i na tome se zahvaljujemo.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete, kao i na dužinu i sadržaj komentara.

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstice diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etnickoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Youtube

PrviPrviNaSkali.com objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima američke kompanije YouTube Inc. Izbor video fajlova koji se nakon završetka gledanja video klipa pojavljuju u plaginu označeni terminom “Related” vrše algoritmi kompanije YouTube Inc. i na njih PrviPrviNaSkali.com nema niti može imati uticaja. Samim tim, PrviPrviNaSkali.com nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Izmene i dopune

PrviPrviNaSkali.com može u svako doba izmeniti i dopuniti ova pravila, koja se primenjuju od dana objavljivanja na sajtu. Svaki posetilac je u obavezi da se upozna sa Pravilima korišćenja kao i Politikom privatnosti PrviPrviNaSkali.com. 


Podaci PRVI PRVI NA SKALI www.prviprvinaskali.com

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020


PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS