Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Apeli

28.07.2014

Apel oca nestale devojčice

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

TIJANA JURIĆ UBIJENA, UHAPŠEN OSUMNJIČENI

Policija je u okolini Sombora pronašla telo Tijane Jurić (15), saznaje RTS. Otmičar i ubica je kasno popodne lociran i uhapšen. Ka Somboru su se večeras hitno uputili ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović.

Ministarstvo unutrašnjih poslova uhapsilo je u Somboru ubicu Tijane Jurić.

Kako saznaje RTS, reč je o mesaru iz Surčina, koja je tog dana bio u provodu u Bajmoku.

Pretpostavlja se da je devojčica ubijena iste noći kada je i oteta. Zakopana je u okolini Sombora.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović uputili su se večeras hitno u Bajmok.

Tijana je poslednji put viđena 26. jula, 25 minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku.

Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti koji, prema izjavi majke, pripadaju nestaloj devojčici.

Odmah posle njenog nestanka, u potragu su se, pored srpske i mađarske policije, uključili Evropol i Interpol, kao i međunarodni sajt posvećen nestaloj deci u Evropi.

Najviši zvaničnici srpske policije opisali su potragu za Tijanom Jurić kao "prioritet nad svim prioritetima".

Izvor: RTS 
 
* * * 

APEL OCA NESTALE DEVOJČICE, 28. JUL 2014.

Istraga o nestanku petnaestogodišnje Tijane Jurić iz Subotice je u toku, ali se još ne zna šta se s njom dogodilo u noći između petka i subote u Bajmoku, na putu do Sportskog centra na Rati. Njen otac Igor Jurić je uputio apel svima da ukoliko imaju pravu informaciju jave policiji.

"Nestala je nama draga Tijana Jurić u noći između petka i subote. Na sebi je imala belu majcu, svetle farmerke i bele starke. Ako imate bilo kakvu informaciju ili nađete bilo kakav trag javite nam na broj 0695232914", rekao je Igor Jurić.

Devojčica iz Subotice je letnji raspust provodila kod bake i deke u Bajmoku, a u petak uveče je bila sa društvom na zabavi gde je od druga pozajmila duksericu. Do kuće su je pratili drugarica i drug, ali pošto je zaboravila da vrati duks koji je nosila vezan oko struka, odlučila je da se vrati do Sportskog centra.

Tijanu je čekao dečak koji joj je pozajmio duksericu, ali se ona nije pojavila, zbog čega joj je krenuo u susret. Poznavajući je kao dobru i savesnu, odmah je obavestio ostale drugare da je nema i potraga za njom je počela već oko jedan sat posle ponoći.

Oko 500 Bajmočana, policajci, žandarmerija, psi tragači pretražili su u subotu naselje Ratu, ceo Bajmok i okolinu. Jedino što je pronađeno na „letnjem putu“, u blizini kanala iz kojeg su vatrogasci ispumpali vodu, jeste bela starka za koju prijatelji i porodica tvrde da je njena.

- Čula sam da je trebalo da se kad stigne kući javi drugarici na Fejsbuk. Pošto nije to učinila, niti se javljala na telefon, odmah je bilo jasno da se nešto čudno i sumnjivo dogodilo. I deca i odrasli znaju da je bila uzorno dete, nikada nije kasnila a da se nije javila i nikada ništa loše ne bi uradila. Strah nas je huligana, u blizini je granica sa Mađarskom i čovek svašta pomisli. Samo da je dete živo, nadamo se da je dobro i da ćemo je ugledati nasmejanu - kaže Bajmočanka iz naselja Rata.

B. V.
Izvor: Blic

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar