Podrži rad UG PRVI PRVI NA SKALI - donacijom na račun 150-45167-49

Podrži rad UG PRVI PRVI NA SKALI - donacijom na račun 150-45167-49

Udruženje PRVI PRVI NA SKALI (PPNS) poziva pratioce portala www.prviprvinaskali.com da podrže dalji rad PPNS uplatom donacije na račun 150-45167-49.

U skladu sa vrednostima iz Statuta PPNS, donacije će i nadalje da koriste za samoodrživost udruženja - pokrivanje troškova za sprovođenje aktivnosti (od zakupa domena i hostinga, preko telefonskih i drugih redovnih računa, do prevoza i usluga potrebnih za pripremu, obradu i objavu sadržaja).

ALEKSANDRA NINKOVIĆ-TAŠIĆ: PODRŽITE PORTAL PRVIPRVINASKALI.COM

Aleksandra Ninković-Tašić: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Uplate donacija na račun 150-45167-49 mogu da budu jednokratne, ali i mesečne. Za dugoročniju podršku udruženje dostavlja ugovor o donatorstvu (za zainteresovane: kontakt-forma PPNS).

Model uplatnice:

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI
Na temeljima portala PPNS pokrenutog 2014. godine, u 2019. je registrovano istoimeno udruženje za obaveštavanje građana o pitanjima od javnog značaja obezbeđivanjem informacija i proizvodnjom sadržaja. Jedna od ključnih oblasti koju obrađujemo je zaštita životne sredine.

Osnovan radi obaveštavanja, samostalan u uređivanju, nezavisan od politike i kapitala, i u 2024, desetoj godini postojanja, PPNS će dosledno raditi na ostvarenju svoje vizije.

Vizija PPNS je široka mreža korisnika interneta koji raspolažu pouzdanim informacijama sa relevantnog izvora koji štiti pravo građana na istinito, potpuno i blagovremeno informisanje - u duhu Ustava Srbije (Pravo na obaveštenost, Član 51).

MILUTIN STEFANOVIĆ: PODRŽITE PORTAL PRVIPRVINASKALI.COM

Milutin Stefanović: Podržite portal Prviprvinaskali.com
I ubuduće ćemo se rukovoditi Članom 74 Ustava:

Zdrava životna sredina

Svako ima pravo na zdravu životnu sredinu i na blagovremeno i potpuno obaveštavanje o njenom stanju. Svako, a posebno Republika Srbija i autonomna pokrajina, odgovoran je za zaštitu životne sredine. Svako je dužan da čuva i poboljšava životnu sredine.

BOJANA NOVAKOVIĆ: OBAVEZNO ZAPRATITE PRVI PRVI NA SKALI

Bojana Novaković: Obavezno zapratite PRVI PRVI NA SKALI
U saradnji sa stručni saradnicima, u 2024. godini nastavljamo sa održavanjem nivoa kvaliteta i daljim unapređenjem sadržaja.

U fokusu ostaju ekološke teme, GMOsaveti stručnjaka za zdravljehumanitarne akcije... Uz to i Kalendar događaja u Kragujevcu - prvi izvor u pretragama na Guglu prema ključnim rečima: "Kragujevac" i "događaj", kao i popularisanje radijskih formi, naslova iz Biblioteke, autorstva u pisanoj formi, rokenrola, foto-radova...

Detaljno O SADRŽAJU

ALEKSANDRA VUKIĆEVIĆ: PODRŽITE PORTAL PRVIPRVINASKALI.COM

Aleksandra Vukićević: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Prepoznat kao zaštitnik životne sredine, PPNS u 2024. ima više prioriteta:

TATJANA BRANKOV: PODRŽITE PORTAL PRVIPRVINASKALI.COM

Tatjana Brankov: Podržite portal Prviprvinaskali.com
Sadržaji na PPNS ostaće dostupni za sve korisnike interneta, bez ikakvih ograničenja u vidu pretplate ili registracije, a biće i dalje plasirani preko društvenih mreža - Fejsbuk, Tviter i Instagram, kao i preko kanala na Jutjubu.

Udruženje PRVI PRVI NA SKALI je dobitnik više priznanja:  Nagrade Regionalnog centra za životnu sredinu (2015), Zelenog lista Radio Beograda 2 (za 2019), Zlatne značke i plakete Saveza poljoprivrednih inženjera i tehničara Srbije (2020), granta Evropskog centra za novinarstvo (2020). 

O imenu i sadržaju
Unapred smo zahvalni za ovaj vid podrške.


Vaš PPNS

ZORAN MODLI: PODRŽITE PORTAL PRVIPRVINASKALI.COM

Zoran Modli: Podržite portal Prviprvinaskali.com


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html