Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Apeli

10.08.2014

Bojan Jovanović: Pomozite mi da nađem ubicu sina! (VIDEO)

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića (21) koji je preminuo nakon što ga je vozač koji je u bekstvu udario na Brankovom mostu u Beogradu, odlučio je da odustane od svakodnevnog protesta na mostu, a razloge za to naveo je u otvorenom pismu.

„Deset dana nakon tragičnog događaja, zbog teške tišine i manjka informacija odlučio sam da dođem na Brankov most i da na mestu gde se nesreća desila tiho protestujem. U ponedeljak su kao podrška bili prisutni i nadležni čelnici policije, koji su me uverili da intenzivno tragaju za počiniocem i obećali da neće stati dok ga ne pronađu.

- Apelujem na sve ljude koji su se u petak 25. jula ujutru u 4:20 neposredno pre i posle toga zadesili na Brankovom mostu da mi se jave na moj broj telefona 065/44-54-996 ili na imejl bojan.info@gmail.com jer bilo kakva informacija, ma koliko mala, može doprineti da se počinilac tog dela što pre pronađe i privede pravdi, stoji u Jovanovićevom pismu.

Izvor: Alo

AUTOMOBIL KOJI JE PREGAZIO LUKU JOVANOVIĆA

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar