Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Apeli

06.01.2015

Čep po čep... - invalidska kolica

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/uklonjena-divlja-deponija-ispod-nadvoznjaka-u-ul-jovana-ristica-spomenik-kulture-ostaje-ruglo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara "Šumadija" pokrenulo je akciju prikupljanja plastičnih čepova u cilju nabavke invalidskih kolica za svoje članove.

Akcija u Kragujevcu će se odvijati pod sloganom "Čep sa plastične flaše, za brze pokrete naše“. Za jedna invalidska kolica neophodno je prikupiti 20 hiljada plastičnih čepova, a u obzir dolaze čepovi od plastičnih amabalaža za običnu i kiselu vodu, sokova, mleka, tetra-paka, kozmetike, šampona, kućne hemije...

Apelujemo na naše sugrađane da prikupljaju čepove, a prikupljenu količinu mogu predati u prostorijama Uduženja paraplegičara i kvadriplegičara "Šumadija", ul. Suvoborska BB (Tržni centar "Erdoglija", lok. 15/a).

Plivački klub Radnički se priključuje ovoj humanitarnoj akciji, kako bi se obezbedila kolica za Ivanu Zečević i moli svoje članove da prikupljaju plastične čepove, a kada prikupe određenu količinu donesu u prostorije kluba - ul. Kralja Milana IV 17, ili direktno odnesu u prostorije Udruženja. Za informacije kontakt-telefon je: 034/6-100-100.

Akciju možete i novčano da podržite uplatom na žiro-račun: 205-80158-77.  

PK RADNIČKI SAJT, FB PROFIL/STRANA
UDRUŽENJA PARAPLEGIČARA I KVADRIPLEGIČARA ŠUMADIJE KRAGUJEVAC SAJTFB PROFIL


PPNS/KG VODIČ: 
KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar