Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Apeli

14.07.2014

Hitno, za novinarku NIN-a

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Koleginici Ivani Janković, novinarki nedeljnika NIN, potrebna je naša pomoć. Kod nje je posle višedecenijske borbe sa dijabetesom došlo do teških komplikacija (dijabetička nefropatija tj. otkazivanje rada bubrega), zbog čega je od prošle godine na dijalizi. Međutim, dijaliza se u njenom slučaju pokazala neefikasnom. Jedini izlaz, u stvari šansa da preživi, je transplantacija bubrega.

Lekari su u njenom najboljem interesu predložili Tursku jer joj je organizam iscrpljen od osnovne bolesti - dijabetesa, a u Istanbulu su rezultati transplantacije kod takvih bolesnika prilično uspešni.

RFZO ne pokriva ovakve intervencije, a operacija i troškovi lečenja iznose 30.000 evra.

Jedina mogućnost da naša koleginica ode što pre na transplantaciju je da prikupimo potreban novac.

Udruženje novinara Srbije poziva sve koji mogu da novac uplate na račun UNS-a kod Vojvođanske banke 355-1008613-10 sa naznakom POMOĆ ZA NOVINARKU IVANU JANKOVIĆ.

Foto: Vladislav Mitić 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar