Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Apeli

01.03.2012

Pomozimo Aleksandru da ode na lečenje

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html https://www.peticije.online/271270

Aleksandar Prijović je rođen 4. marta 1996. godine u Priboju na Limu, u Srbiji gde je sa roditeljima i starijom sestrom živeo do pre osam godina kada su se preselili u Kragujevac.

Već 16 godina Aleksandar živi sa spinom bifidom, urođenim deformitetom kičmenog stuba i kičmene moždine, odnosno defektom neuralne tube. Delimično je paralizovan i 100% inkontinentan. Kreće se uz pomoć invalidskih kolica. Pohađa redovno srednju Ekonomsku školu u Kragujevcu.

Do sada su iscrpljene sve mogućnosti za lečenje koje postoje u Srbiji, pa je pronađena mogućnost lečenja u inostranstvu najnovijim metodama transplantacije matičnih ćelija. Da bi se kod Aleksandra uopšte započeo proces takvog lečenja bilo je neophodno obaviti dve pripremne neurohirurške operacije od kojih je jedan već urađena u proteklom periodu, a druga je zakazana u LMU Univerzitetskoj klinici u Minhenu. Od klinike smo dobili profakturu na iznos od 11.700 evra. Cena transplantacije matičnih ćelija se kreće oko 15.800 evra po jednom tretmanu. S obzirom da roditelji nisu u mogućnosti da sami finansiraju kompletno lečenje, molimo vas da vašom donacijom, u skladu sa mogućnostima ubrzate Aleksandrovo izlečenje. Hvala unapred!

Detaljnije:

 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar