Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Apeli

12.03.2015

Prepoznaj, prijavi!

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/uklonjena-divlja-deponija-ispod-nadvoznjaka-u-ul-jovana-ristica-spomenik-kulture-ostaje-ruglo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Danas u 10:26 na šalteru u Skupštini grada, nepoznati mladić je uzeo novčanik koji pripada Jovanu Pavloviću-Bojadžiću. Naime, Jovan je stajao za šalterom i u trenutku je spustio novčanik na pult jer mu je šalterski radnik rekao da pređe na drugi šalter. Odlazi, ali ostavlja na pult novčanik. Mladić prilazi, vidi novčanik, gleda i proverava da isti uzme, nakon toga uzima i odlazi!

Ako neko prepoznaje osobu ili može da pomogne da se dođe do novčanika neka se javi. Novac nije važan, već sva dokumenta koja su bila u novčaniku.

VIDEO 

Kontakt: Dragan Mitrović

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar