Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Apeli

02.03.2015

Prijavite ako vidite ovog čoveka!

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/uklonjena-divlja-deponija-ispod-nadvoznjaka-u-ul-jovana-ristica-spomenik-kulture-ostaje-ruglo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Zoran Radojičić (62), iz sela Donja Trešnjevica u opštini Topola, nestao je pre deset dana, pa njegova porodica moli sve građane da, ako ga negde primete, prijave to najbližoj policijskoj stanici ili na telefone: 034/533-764 i 061/533-764-0.

Radojičić je poslednji put viđen u petak 20. februara oko 17 časova dok je u Topoli ulazio u autobus za Beograd. Na sebi je imao crne štofane pantalone, zelenkasti duks sa rajsferšlusom, crnu kožnu jaknu, crnu kapu na glavi i bio je obuven u opanke. Imao je i štap, pošto je pre nepunih mesec dana operisan.

Visok je oko 1,85cm, ima crnu dužu kosu i bradu.

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar