Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Deca

12.05.2019

Učenicama iz Desimirovca prva mesta na muzičkim takmičenjima

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Valentina Radojević, učenica osmog razreda O. š. "Sreten Mladenović" u Desimirovcu, osvojila je prvo mesto na 24. Festivalu dečjeg muzičkog stvaralaštva "Deca kompozitori" sa elektronskom kompjuterskom kompozicijom "Keep the mood", odlučila je republička selekciona komisija. Valentina je i prošle godine bila prva na ovom takmičenju.

Na konkurs je pristiglo više stotina kompozicija iz preko 20 gradova Srbije.

Koncert u okviru ovog takmičenja održaće se u Dečjem kulturnom centru Beograd 18. oktobra.

Ovaj festival se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja i Ministarstva kulture i informisanja. Propisan je nastavnim planom i programom u nastavi muzičke kulture.

Natalija Mijajlović, učenica sedmog razreda iste škole, osvojila je prvo mesto na republičkom takmičenju u pevanju tradicionalnih pesama.

Zajedno sa učenicama, škole je predstavljala profesor muzičke kulture Vesna Miletiċ.ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar