Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Dobre komšije

09.10.2013

Dok su bili na poslu prijatelji im popravili krov

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Danetu i Mileni Bajić iz Novog Kneževca, dok su bili na poslu, meštani priredili prijatno iznenađenje


DOK su prošle subote Dane i Milena Bajić bili na poslu, meštani Novog Kneževca su se udružili i na porodičnoj kući im zamenili potpuno dotrajali krov. Akcija iznenađenja planirana je nedeljama unapred, a na ideju da na ovakav način iznenade bračni par Bajić s dvoje dece došli su njihovi prijatelji iz detinjstva.

- Svi se mi znamo iz vrtića, škole, komšiluka, zajedno smo odrastali i mislim da smo na ovaj način pokazali šta je pravo prijateljstvo - rekao je jedan od učesnika akcije, koji nije želeo da se njegovo ime pominje jer, veli, nikog ne treba izdvajati, ovo je zajednička akcija svih prijatelja.

"Tajna operacija" počela je ranom zorom u subotu, čim su Dane i Milena otišli na posao. Ispred kuće je dovezena građa: novi crep, letvice, grede, a prijatelji su se pozicionirali na svoja radna mesta.

- Stari crep je skinut za tili čas. Prionulo se na postavljanje novih letvica, a potom i na postavljanje novog crepa. Žurili smo da što više uradimo dok se bračni par Bajić ne vrati sa posla - pričaju učesnici.

- Iako je gotovo ceo Novi Kneževac znao za ovu operaciju, sve se čuvalo u tajnosti.

Milenu i Daneta su drugovi dovezli ispred kuće s povezom na očima, a kad su ih skinuli, bračni par je zanemeo. Dočekali su ih svi prijatelji na jednom mestu, s razoružavajućim osmesima na licima, i potpuno nov krov na njihovoj kući. Bili su dirnuti do suza, a ova akcija Novokneževčana brzo se pročula i po ostalim gradovima.

I. Brcan
Izvor: Novosti

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar