AFA Svetozar Marković: Koncert u Teatru 24. novembra

AFA Svetozar Marković: Koncert u Teatru 24. novembra

"U današnje vreme, doba u kome su ljudske veze i povezanost preuzeli nova pravila, i koje nas je dovelo do najniže tačke naše sposobnosti da se povežemo, igra postaje najtraženija mogućnost za ponovno uspostavljanje komunikacije. Igra nas vraća korenima, u kulturnom smislu, ali i u najužem senzibilnom, ličnom, individualnom, sve do kraja ili do srca... A kad se povežemo sa sobom, kad slušamo svoj unutrašnji ritam, onda smo u stanju da uspostavimo vezu i sa drugima, i da komuniciramo."

Karima Mansur, igrač i koreografAkademski folklorni ansambl Svetozar Marković održaće koncert folklora u Knjaževsko-srpskom teatru u nedelja 24. novembra od 19 časova.

Ansambl već više od četiri decenije neguje i publici lokalnih i svetskih scena, predstavlja tradicionalno igračko i pevačko nasleđe svoje zemlje.

Kao i prethodne godine nosioci novembarskog koncerta biće prvi i drugi izvođački ansambl, a uz pratnju narodnog orkestra Svetozar Marković.

Publika će imati priliku da uživa u raznovrsnosti stila, oblika, melodija i nošnje naših tradicionalnih igara. I ovoga puta ansambl slavi tradicionalnu igru kao izraz univerzalnog jezika razumljivog svima, a samim tim i kao dragoceno sredstvo komunikacije i povezivanja, te će na koncertu ugostiti Kulturno-umetničko društvo Kraljevačka riznica.

Cena ulaznice je 200 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta 300 dinara.

SKC I PRVI PRVI NA SKALI POKLANJAJU 3X2 ULAZNICE POSETIOCIMA KOJI KAO KOMENTAR ISPOD OVE NAJAVE NA PORTALU NAVEDU BAR JEDNO SVOJE OMILJENO KOLO :) Molimo da pri komentarisanju unesete ispravan mejl kako bismo ga iskoristili za slanje informacije o preuzimanju ulaznica.

STUDENTSKI KULTURNI CENTAR SAJTFB STRANATVITER 


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari