AIESEC: YouthSpeak forum 2021

AIESEC: YouthSpeak forum 2021

Šesti YouthSpeak forum (YSF), ove godine u onlajn formatu, organizuje se 27. i 28. marta od 12 časova.

Ovaj forum predstavlja prostor gde mladi koji preuzimaju aktivnu ulogu u društvu, zajedno sa predstavnicima korporativnog i javnog sektora, rade na glavnim kritičnim tačkama rešavanja problema u Srbiji, istovremeno utičući na ciljeve održivog razvoja koje su postavile Ujedinjene nacije, ističe AIESEC, organizator YSF.

Govornik YSF je Binod Čodri, prvi nepalski milijarder, vlasnik je i predsednik kompanije CG Corp Global koja je otvorila svoju fabriku u Rumi i trenutno zapošljava 130 srpskih radnika.

Učesnici će imati priliku da čuju govore i postave pitanja Emiliji Ivančаić, doktoru medicine i magistru menadžmenta u zdravstvu i Nemanji Miloviću osnivaču i uredniku sajta klima101.rs. AIESEC najavljuje da će biti još govornika.

Mladi će imati priliku da rade na studiji slučaja, uz mentore iz kompanija Hemofarm, Delhaize, Bambi, P&G i da razgovaraju o svetskim problemima.

Forum podržava i kompanija PMC automotive, a organizatori napominju da su prijave otvorene do subote 13. marta i potvrđuju se na stranici YSF.

Detaljnije o događaju na instagram stranici

AIESEC Srbija


PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari