Ajsek: Konferencija ’Novi lideri’

Ajsek: Konferencija ’Novi lideri’

Konferencija „Novi lideri” će se šesnaestu godinu zaredom održati 27. i 28. novembra. Namenjena je mladim ljudima koji žele da uče, rade na sebi, upoznaju nove ljude i budu pokretači pozitivnih promena u svom okruženju. Po prvi put, konferencija će biti dostupna i za ljude sa celog Balkana.

Zainteresovani će imati mogućnost da čuju uticajne i uspešne ljude iz različitih sfera poslovanja, koji će doći da svoje znanje, iskustvo i savete podele sa njima. Pored govornika, konferenciju će uveličati kompanije poput Mind Group, Sigit, Hödlmayr, Erste Bank, Nelt, Bambi, Lenovo, a koje će u svojstvu partnera održati radionice iz oblasti marketinga, ljudskih resursa, prodaje i projektnog menadžmenta.

Svesni smo da dvadesete umeju da budu veoma osetljive. To je period tranzicije tokom kojeg jedna mlada osoba prelazi iz doba mladosti u doba zrelosti. Problemi koje smo do sada imali dobijaju jednu novu dimenziju.

Fakultet, ispiti, odluka o budućem zanimanju, pronalazak prakse i posla, početak samostalnog života i mnoge druge stvari postaju deo svakodnevnice. Ovaj period za mnoge nije lak i veoma se teško izbore sa njim.

Zbog toga je uvek lakše kad čujemo savet i priču osobe koja je uspešno prošla kroz ovaj period i koja može da nas motiviše i bude nam uzor.

Konferencija „Novi lideri”, nudi mladima priliku da, pored formalnog obrazovanja čuju životni primer, dobiju praktično znanje iz biznisa, dobar savet, motivaciju i podršku.

Konferencija će se ove godine održati u online formatu dva dana, 27. i 28. novembra, preko moderne vFairs platforme. Pored toga, planirani su prostori za upoznavanje i networking sa kompanijama, a koji će biti realizovan u Kragujevcu 30. novembra i biće otvoren samo za učesnike konferencije. Događaj će se održati u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu sa početkom od 18h.

Ne propustite priliku da se prijavite potpuno besplatno preko sledećeg linka: https://newleaders.rs/prijava/ i stignete do sertifikata koji možete iskoristiti za svoj CV.

U međuvremenu, najvažnije informacije možete pratiti na našim društvenima mrežama i, na zvaničnom sajtu konferencije https://newleaders.rs/.

Tijana Cvijić, Aiesec 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari