Ajsek: Projekat ’Novi lideri’

Ajsek: Projekat ’Novi lideri’

Projekat "Novi lideri" se ove godine realizuje deseti put u deset gradova u Srbiji, od kojih je jedan Kragujevac, a događaj će biti priređen u Rektoratu Univerziteta u petak 22. aprila od 12 časova.

Cilj projekta je da edukuje i motiviše mlade da se aktiviraju i počnu pozitivno da utiču na svoje okruženje. Događaj će obuhvatiti predavanja istaknutih lidera iz raznih oblasti koji su svako na svoj način uticali na svoje okruženje i učinili ga boljim i koji će učesnicima dati ideju, inspiraciju i inicijativu da slede njihov primer.

Pored ovih predavanja, kompanija CRH Srbija će održati radionicu na kojoj će predstaviti svoj novi program zapošljavanja mladih pod nazivom "Talent pool".

* * *

Budi lider kakav je svetu potreban

"Novi lideri" je projekat AIESEC-a Srbije, koji ima tradiciju dugu 10 godina i ove godine se realizuje pod temom: „Da li su mladi svesni svog okruženja i svoje uloge u njemu“. Ovim projektom AIESEC teži jačanju liderstva među mladima širom Srbije, sa ciljem da ih motiviše da budu pokretači pozitivnih promena u svom okruženju. Lead UPovi i konferencija "Novi lideri" će se ove godine realizovati deseti put u deset gradova.
Lead Up je događaj koji prethodi Konferenciji Novi lideri u Narodnoj banci Srbije, i održaće se tokom aprila u Kraljevu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Šapcu, Zaječaru, Valjevu, Čačku i Užicu i okupiće oko 600 mladih ljudi. Mladi će imati priliku da čuju motivacione govore istaknutih ličnosti iz svog okruženja i da prisustvuju radionici na temu ciljeva održivog razvoja, koje su Ujedinjene Nacije razvile kao strategiju poboljšanja kvaliteta života ljudi.

Konferencija Novi lideri biće održana sredinom maja u Narodnoj banci Srbije i okupiće 200 mladih proaktivnih ljudi, vodeće kompanije i najistaknutije lidere iz zemlje i inostranstva koji će zajedno raditi na idejama i inicijativama za pokretanje pozitivnih promena u našem društvu.

Prethodnih godina su na ovom projektu učestvovali Andrija Gerić, Nedad Borovčanin, Hermes Arriaga Sierra, Ivana Maksimović, Shane Berry, Branko Milutinović, Ana Divac i mnogi drugi lideri iz raznih oblasti i usmerenja.

Na događaje u okviru projekta Novi lideri dobrodošli su svi zainteresovani mladi ljudi koji žele da saznaju više o životima uspešnih pojedinaca iz svog okruženja i načinima na koje mogu pozitivno da utiču na promene u društvu.

Za Lead UPove se možete prijaviti putem ovog linka. Prijave za završnu konferenciju će biti naknadno otvorene, zato pratite naš veb sajt i FB stranicu.

AIESEC je najveća internacionalna studentska organizacija koja deluje u 126 zemalja a bavi se razvijanjem liderskog potencijala mladih putem internacionalnih razmena, brojnih seminara, konferencija i drugih događaja. 

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA 

aiesec-portal ppns

ppns - modli

Tribina mali baner

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari