Ajsek: Zakorači u svet IT-ja

Ajsek: Zakorači u svet IT-ja

Organizacija Ajsek trenutno organizuje novi projekat pod nazivom TEACHnology. Prijave su otvorene, a početak projekta je 20. novembra i traje pet nedelja, dok se radionice odvijaju dva puta nedeljno.

Cilj Ajseka je da privuče što više mladih studenata koji žele da rade na sebi, da čuju od uspešnih predavača dosta toga o IT tehnologijama i da im podignemo svest o važnosti vannastavnih aktivnosti.

Zakorači u svet IT-ja

Da li znaš da je Zuckerberg svoju programersku karijeru započeo još kao srednjoškolac? U njegovo vreme dostupnost i razvoj informacionih tehnologija bila je na mnogo nižem nivou nego danas. Danas, tehnologiju srećemo na svakom koraku. Ukoliko želiš da znaš više o svetu novih tehnologija i naučiš kako da primenjuješ to znanje,

AIESEC organizuje projekat TEACHnology za srednjoškolce.

TEACHnology projekat počinje 20. novembra i traje pet nedelja. Održava se uživo na Ekonomskom fakultetu i u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, ali u zavisnosti od epidemiološke situacije, prilagodiće se format projekta i biće održan online. Učešće na projektu iznosi 2.000 dinara.

Učešćem na projektu možeš da:

  • stekneš nova poznanstva
  • čuješ motivacione govore i priče stručnjaka iz oblasti IT-ja
  • naučiš da radiš u timu
  • stekneš nova znanja iz neke od oblasti: game development, web design, cyber security, cryptography i kako da ih primenjuješ
  • poboljšaš svoje networking veštine

Koja je ideja projekta?

Ideja jeste da kroz dve do tri kreativne radionice nedeljno, sa kompanijama i stručnim predavačima iz oblasti IT-ja, srednjoškolce upozna sa osnovama informaciono-komunikacionih tehnologija, razvoju sajtova, veb dizajnu i ostalim programerskim veštinama i sve to kroz rad u timovima.

Kako da se prijaviš? Link za prijavu

Ajsek je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, Ajsek predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, Ajsek pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!

Katarina Varjačić 


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari