Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

09.06.2015

Bibiloteka: ’Samoća pesničkog čina - razgovori sa Desimirom Blagojevićem’

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Predstavljanje knjige "Samoća pesničkog čina - razgovori sa Desimirom Blagojevićem" Miloša Jevtića zakazana je u Narodnoj biblioteci za sredu 10. jun od 19 časova.

Prvo ovogodišnje izdanje Biblioteke uvrstilo se kao 203. knjiga čuvene edicije Odgovori Miloša Jevtića, u kojoj su objavljeni razgovori ovog uglednog novinara sa najznajčajnijim umetnicima i naučnicima koji su obeležili drugu polovinu XX veka.

Biblioteka je zahvalna autoru na ukazanom poverenju, a takođe i Centru za očuvanje kulturne baštine "Kojekude" iz Topole koji je doprineo da se zajedničkim snagama dostojno oduže zavičajnom pesniku Desimiru Blagojeviću.

Na promociji će o ovom izdanju, pesniku i njegovom stvaralaštvu govoriti: autor Miloš Jevtić, novinar Radio Beograda Ranko Stojilović i u ime izdavača - istoričar Igor Petrović i književnik Mirko Demić. 

Promociji u kragujevačkoj biblioteci prethodiće predstavljanje u Desimirovoj rodnoj Topoli, u 17 časova.

NARODNA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar