Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

30.11.2015

Biblioteka: Krajiški likovni salon 2015.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Tradicionalni Krajiški likovni salon, 16. put biće organizovan u Kragujevcu, a otvaranje je zakazano u galeriji Narodne biblioteke za utorak, 1. decembar u 18 časova.

Izložbu, u organizaciji Udruženja Srba iz Hrvatske "Nikola Tesla" Kragujevac, sačinjava 100 umetničkih slika i skulptura rađenih u raznim tehnikama i na raznim materijalima.

U muzičkom delu programa učestvuju Vojislav Spasić (operski pevač), Danica Spasojević (sopran), Jelena Ivanović (klavir) i ženske pevačke grupe "Studenac" i "Nikola Tesla".

Dramski deo poveren je Saši Pilipoviću. Program vodi Tamara Vasiljević. Očekuju se kao gosti značajni umetnici iz Beograda, Novog Sada, Kruševca...

Izložba će biti postavljena do 8. decembra.

NARODNA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar