Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

07.10.2015

Biblioteka: Po sećanju se hoda kao po mesečini - Vesna Kapor

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Knjiga "Po sećanju se hoda kao po mesečini“ Vesne Kapor biće predstavljenja kragujevačkoj čitalačkoj publici u Narodnoj biblioteci u četvrtak 8. oktobra od 19 časova.

"Vesna Kapor je već svojom prvom knjigom pokazala sveže, a zrelo i samosvesno pismo, puno emocija i trenutaka presudnih za razvoj priča o malim ljudim na fonu velikih istorijskih događaja, ponudivši vrhunsko prozno štivo koje uverava da je pripovetka nepravedno skrajnuta" - deo je obrazloženja žirija koji je Vesni Kapor dodelio ovogodišnju nagradu "Laza Kostić".

Vesna Kapor poznata je književnoj javnosti kao urednica književnog programa Studentskog kulturnog centra u Beogradu i autor romana "Tri samoće ili Mjesto nedovršenih stvari", kratke proze i kritičke esejistike, kao i bloger.

Učestvuju: Mirko Demić i autorka.

NOVOSTI VESNA KAPOR: PRIČA MORA IMATI SRCE 

ČUJEŠ LI, CRNJANSKI?
Vesna Kapor, Po sećanju se hoda kao po mesečini, "Agora", Zrenjanin - Novi Sad 2014
Andrea Beata BICOK, Matica srpska, Letopis 495Foto: novosti.rs

NARODNA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar