Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

31.10.2015

Čitanka uživo - Nemanja Stanković gost Gimnazije

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Nemanja Stanković, autor dve knjige objavljenih sadržaja na Fejsbuku - "Nekadobraknjiga" i "Neštozačitanje", biće gost Prve kragujevačke gimnazije, a susret je zakazan u Svečanoj sali u četvrtak 5. novembra od 18 časova.

Gostovanje ovog autora je u sklopu akcije "Čitanka uživo" koju su pokrenuli profesori srpskog jezika
nezadovoljni sastavom čitanki i činjenicom da nema književnog dela nastalog tokom poslednje 31 godine, ali i revoltirani oglušivanjem ministarstva o njihove dopise. Profesori nameravaju da dovode cele godine "žive" pisce i da pričaju sa njima.

Program vode: Mihailo, Anđela, Anka, Ivana i Milica - učenici lll razreda, jezički smer. Uz njih, članovi dramske sekcije obradiće sadržaje knjiga za ovu priliku. U pripremi programa, učenike je usmeravala Tatjana Jovanović, profesor srpskog jezika u Gimnaziji. 

Prvi gost, Nemanja Stanković je rođen 1972. godine, živi u Beogradu, radi kao kopirajter u agenciji Meken Erikson Beograd. 

Intervju: Dobra ideja je ona koja može da stane u jednu rečenicu!

NEKADOBRAKNJIGA - ELEKTRONSKO IZDANJE 

APEL: ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar