Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

27.11.2015

Čorba od kanarinca, na večernjoj sceni 303 (PZD)

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Tragi-komedija "Čorba od kanarinca", koju je režirao Miloš Milovanović po tekstu Miloša Radovića, biće izvedena u ponedeljak 30. novembra od 20 časova na Večernjoj sceni 303 Pozorišta za decu.

U romantičnoj, realnoj, životnoj priči, koja se kreće od hrabre borbe, do kukavičkog povlačenja, ponekad je najvažnije ne biti sam, pa se zbog "onog drugog" gubi identitet i ponos, a nekada se zbog sitnice ruše svetovi. Da li zbog našeg ponašanja trpimo mi, ili veza i mogućnost opstanka i šta sve možemo da podnesemo da ne bi ostali sami, svako će se zapitati posle ove pozorišne predstave.

"Čorba od kanarinca" je tragikomična priča o ljubavi, ali i priča o herojstvu i kukavičluku u ljubavi. U svakoj vezi postoje oni koji su spremni da prebrode sve da bi opstali u dvoje i oni koji se povlače kada se pojavi i najmanja prepreka. Priča nas tera da saosećamo, ali i da se zapitamo koliko smo spremni da trpimo zarad veze ili koliko veza trpi zbog našeg povlačenja pred problemima.

Predstava je posvećena onima koji ostaju uprkos svemu. Onima koji razumeju šta je život u dvoje. Onima koji su sanjali srećan kraj pored onih koji su, ne shvatajući razlike, otišli. Ovo je tragikomična priča o herojima i kukavicama, ali ne onima iz epskih pesama, već onima iz komšiluka. Običnim ljudima koji imaju epske priče, doživljavaju velike ljubavi, a žive nekim neprimetnim životom.

corba

Uloge:

  • Jelena Vladisavljević - Darija Nešić
  • Mihailo Medović - Miloš Milovanović

Cena ulaznice je 400 dinara. Rezervacije telefonom na broj 064 287 77 74 i 034 333 518.

Premijera je izvedena 23. marta 2013. godine. 

REPERTOAR PZD 

ARHIVA RTK: PREMIJERA

POZORIŠTE ZA DECU SAJTFB STRANA


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar