Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

22.06.2015

Druga gimnazija: Predstavljanje knjiga pesama ’Otpad’

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Knjiga pesama "Otpad" doktora filozofije Želimira Vukašinovića biće predstavljena u svečanoj sali Druge kragujevačke gimnazije u ponedeljak 22. juna od 19 časova.

Želimir Vukašinović (1970, Sarajevo) upisao je studije filozofije u Sarajevu (1990), nastavio na Filozofskom fakultetu u Beogradu (1993-1995), a završio ih 1996. na Swinburne University u Melburnu. Na istom fakultetu je 1998. godine završio honours studije. Stipendiju La Trobe University iz Melburna dobio je 1988. godine, gde je u toku doktorskih studija asistirao na predmetima Philosophy of Human Psychology, Psychoanalysis, Self and World, Theories of a Good Life. Doktorirao je filozofiju 2003. godine na La Trobe University u Melburnu. Oblasti interesovanja: heremeneutika, ontologija, estetika i filozofija književnosti. U zvanju docenta predaje Uvod u filozofiju na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Knjigu je 2014. godine objavio Centar slobodarskih delatnosti iz Kragujevca.

DRUGA KRAGUJEVAČKA GIMNАZIJA SAJT, FB STRANA 


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar