Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

07.06.2019

Druga jovanovačka fijakerijada

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Druga fijakerijada u kragujevačkom naselju Jovanovac biće održana u nedelju 9. juna od 12 časova (ispod fudbalskog igrališta).

Konjički klub Šumadinac je kao organizator do sada okupljao ljubitelje konja u Kutlovu, Dulenima, Velikim Pčelicama, u centru Kragujevca - za Božić i, pre mesec dana, u Grbicama.

U maju je bilo 15 zaprega sa rasnim konjima, okupljeni svih uzrasta su uživali u vožnji karucama, kočijama i fijakerima, a bilo je i nekoliko desetina jahača.

Konji su nekadašnji statusni simbol domaćinstva u Šumadiji, pa je cilj ovog kluba, pored ostalog, obnavljanje tradicije srpskog konjarstva, uz veće posvećivanje prirodi.

PRILOZI RTK

PRVA FIJAKERIJADA U JOVANOVCUPRVA GRBIČKA FIJAKERIJADAFIJAKERIJADA U KUTLOVUARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar