Foto klub Kragujevac: Fotografija godine 2020

Foto klub Kragujevac: Fotografija godine 2020

KG VODIČ PPNS: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCUIzložba "Fotografija godine", u organizaciji Foto kluba Kragujevac (FKK), biće otvorena u galeriji Doma omladine u ponedeljak 17. februara u 20 časova.

Reč je o pobedničkim fotografijama sa internog takmičenja FKK iz prošle godine.

Kako ističu u Klubu, autori nemaju visoka fotografska zvanja, ali su svojim radom pokazali izuzetne rezultate.

Izložba traje nedelju dana.

Sledeća aktivnost FKK je predstavljanje radova na temu "Govor boje" u izložbenom prostoru Srednje stručne škole "VIŠe od galerije", a otvaranje je planirano četvrtak 27. februar.

FKK je u međuvremenu objavio drugi broj godišnjeg biltena "Foto krug 2" u kome su predstavljeni nagrađeni radovi, aktuelni projekti i fotografije članova, kao i aktivnosti i događaji koji su obeležili rad u 2019. godine.

Ovaj klub je osnovan pre sedam godina sa ciljem da okupi aktivne fotografe koji će Kragujevac vratiti na fotografske karte Srbije i sveta. U prošloj godini je proglašen za najbolji foto-klub u zemlji, organizovao je najznačajniji fotografski događaj u zemlji - Festival fotografije Srbije, niz izložbi, predavanja i projekcija. Članovi FKK su u toku 2019. godine učestvovali na šezdeset tri međunarodna konkursa, proneli glas o Kragujevcu u dvadeset tri zemlje i osvojili pedeset sedam nagrada, od čega dvadeset pet medalja.

FOTO-KLUB KRAGUJEVAC SAJT, FB STRANA, INSTAGRAM

Photo club Kragujevac


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari