Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

15.04.2019

Narodna biblioteka: Knjigoteka - književni kviz

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

U susret Svetskom danu knjige, ovogodišnji program Narodne biblioteke biće veoma izazovan za čitaoce, najavljeno je u ovoj kragujevačkoj instituciji.

Bibliotekari su osmislili književni kviz "Knjigoteka" za koji je potrebno napraviti ekipu i prijavite se najpre. Propozicije predviđaju tri člana u ekipi. Sadržaj kviza uključuje: pitanja o književnosti, zanimljivosti iz života i biografija pisaca, filmove snimljene prema knjigama, prepoznavanje pisaca, a biće i tajnih odgovora...

Ekipa sa najvećim brojem bodova biće pobednik, a pripašće joj i zanimljiva nagrada. Biće nagrađeni i svi najbolji učesnici.

Radi popularisanja "Knjigoteke", Biblioteka je pokrenula FB grupu i posvetila je ljubiteljima kvizova, književnosti i druženja. Pored zabave, njen cilj je da okupi što veći broj ljudi sličnih interesovanja radih da obnove stara i steknu nova znanja.

Književni kviz "Knjigoteka" održaće se 23. aprila u Narodnoj biblioteci.

PRIJAVE

  • Odrasli učesnici mogu da prijave tročlanu ekipu na Galeriji Biblioteke ili putem mejla: knjigotekanbkg@gmail.com; rok za prijavu je 15. april.
  • U Dečjem odeljenju Biblioteke (Milovana Glišića 44) održaće se "Knjigoteka" za učenike osnovnih škola; prijave su u Dečjoj biblioteci ili na mejl: knjigotekanbkg@gmail.com, a krajanji rok za prijavu je 10. april.

KNJIGOTEKA FB GRUPA


NASLOVI IZ BIBLIOTEKE

NARODNA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANAJUTJUBINSTAGRAM


PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar