Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

08.04.2019

Narodna biblioteka: Zvonari slobode

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html https://www.peticije.online/271270

Knjiga Aleksandre Ninković-Tašić i Branislava Stankovića "Zvonari slobode" biće predstavljena u galeriji Narodne biblioteke "Vuk Karadžić" u sredu 10. aprila od 19 časova.

Knjiga o velikanima koji su zadužili srpski narod - Mihajlu Pupinu i Vladiki Nikolaju - donosi malo poznate činjenice iz njihovog života, originalna pisma i fotografije.

O knjizi će govoriti:

  • Aleksandra Ninković Tašić, autor
  • Branislav Stanković, autor
  • prof. dr Časlav Nikolić, profesor Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu
  • Nikola Marinković, izvršni urednik

U ovoj knjizi mogu da se pročitaju pisma, prepiske i biografije dvojice velikana, kao i da se pregledaju originalne fotografije i materijali. Knjiga sadrži i tekstove drugih autora koji otkrivaju facinantne detalje o nacionalnom radu ljudi koji su proneli slavu srpstva u našim najtežim časovima.

ALEKSANDRA NINKOVIĆ-TAŠIĆ NA PPNS

NASLOVI IZ BIBLIOTEKE

NARODNA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANAJUTJUB, INSTAGRAM


PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar