Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

16.12.2015

Narodni muzej: Knez Miloš i Crnuća

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Promocija knjige "Knez Miloš i Crnuća – priča o prvoj prestonici", autorskog izdanja Jevđe A. Jevđevića, biće održana u konaku kneza Mihaila Obrenovića u četvrtak 17. decembra od 18 časova.

Knjiga je objavljena u aprilu ove godine, a najpre je predstavljena u kući kneza Miloša u Gornjoj Crnući. Recenzent knjige je Aleksandar Marušić, kustos i istoričar, a izdanje je štampano u hiljadu primeraka.

- To je prestonica koja je prethodila Kragujevcu, a o kojoj se kod nas veoma malo pisalo i govorilo, zaključak je autora koji iznosi u delu malog obima, kako zapaža novinar Kragujevačkih, koje "kao i uvek kada su Jevđevićeva izdanja u pitanju (poput "Povratka kralja"), obiluje retkim i do sada nikada objavljivanim fotografijama, pregledna je i lako čitljiva."

KRAGUJEVAČKE: PRESTONICA PRE KRAGUJEVCA

NARODNI MUZEJ: SAJTFB STRANA


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar