Novogodišnji program - Kragujevcu 2019/2020

Novogodišnji program - Kragujevcu 2019/2020

Za sve Kragujevčane koji ostaju u svom gradu i posetioce, grad Kragujevac, Muzički centar i Gradska turistička organizacija pripremili su bogat program od prednovogodišnjeg zagrevanja do dočeka pravoslavne Nove godine.

Program počinje u ponedeljak 30. decembra. Od 11 do 15 časova na Trgu kod Krsta biće organizovano prednovogodišnje zagrevanje, žurka u Pešačkoj zoni, druženje i fotografisanje ispred novogodšnje jelke sa Deda Mrazom i vilenjacima, mađioničarima i klovnom Bađom. Za dobru svirku biće zadužen di-džej Janko Jeremić.

Tokom prepodnevnog programa, u ponedeljak 30. decembra biće organizovana i Humanitarna akcija Nurdora “Malim herojima s ljubavlju“, kao i vožnja novogodišnjim kočijama sa Deda mrazom.

Poslednjeg dana godine na izmaku, u utorak 31. decembra od 11 do 15 časova biće organizovana proslava Dečje Nove godine. Tokom žurke u Pešačkoj zoni deca će moći da se druže i fotografišu ispred novogodišnje jelke sa Deda Mrazom, vilenjacima, junacima iz crtanih filmova, mađioničarima i klovnom Bađom. U 11:30 sati nastupiće gradski dečji hor, Mali Liceum, a nakon toga Dramski studio Druge kragujevačke gimnazije sa predstavom Novogodišnji čarobni napitak. Na binu će potom u 12:30 sati bend Vesela mašina.

Humanitarna akcija Nurdora “Malim herojima s ljubavlju“ biće organizovana i 31. decembra kao i vožnja novogodišnjim kočijama sa Deda Mrazom.

Večernje novogodišnje zagrejavanje počinje nastupom grupe Epilog u 21 čas na bini kod Krsta, dok će koncert Riblje čorbe, uz koju će Kragujevčani dočekati Novu godinu, početi u 23 časa. Nova 2020. godine biće dočekana uz tradicionalni novogodišnji vatromet sa zgrade Gradske uprave.

Sara Jo je prvi izvođač koji će nastupiti u Kragujevcu u sredu, prvog dana Nove 2020. godine u 21 čas, dok će od 23 sata publika uživati u koncertu Dejana Petrovića i Big benda.

Praznični kutak u Pešačkoj zoni u centru grada je mesto na kojem će od 24. decembra do 1. januara sugrađani i posetioci imati priliku da uživaju u lepo ukrašenim drvenim kućicama u kojima će moći da kupe suvenire, poklone, hranu i piće. Radno vreme od 24. do 29. decembra biće od 15 do 20 časova, 30. decembra kućice će biti otvorene od 11 do 21 čas, dok će 31. decembra raditi od 11 do večernjih sati. Prvog januara nove 2020. godine radno vreme je od 16 do 19 časova.

Kragujevačka publika će imati priliku da uživa u koncertima i za doček pravoslavne Nove godine 13. januara, uz muziku Veselih osamdesetih od 21 sat, dok će od 23 časa nastupiti Neverne bebe. Neće izostati ni tradicionalni novogodišnji vatromet u ponoć sa zgrade Gradske uprave. 

Izvor: Grad Kragujevac 


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html