Počeo upis na fakultete Univerziteta u Kragujevcu

Počeo upis na fakultete Univerziteta u Kragujevcu

Prijava kandidata u prvom upisnom roku na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu trajaće tri dana - od 24. juna do 26. juna. Na većini fakulteta Univerziteta u Kragujevcu omogućene su elektronske prijave.

Polaganje prijemnih ispita, prema rasporedu objavljenom na fakultetima Univerziteta, obaviće se 29, 30. juna, kao i 1. i 2. jula. Završetak prvog upisnog roka za studente koji su se opredelili za fakultete Univerziteta u Kragujevcu je 17. jul 2020. godine.

Na 12 fakulteta Univerziteta u Kragujevcu odobreno je 3.674 mesta za upis, od toga 2.403 mesta koja se finansiraju iz budžeta i 1.271 samofinansirajuće mesto.

Za upis studenata sa invaliditetom, pripadnika romske nacionalnosti i državljana Republike Srbije koji su u prethodnoj školskoj godini srednju školu završili u inostranstvu, Ministarstvo je odobrilo Univerzitetu u Kragujevcu 69 budžetskih mesta.

Iznos koji će ove godine studenti izdvojiti za školovanje kreće se u rasponu od 39.000 do 170.000 za osnovne akademske studije, za integrisane akademske studije od 81.000 do 150. 000, dok će za strukovne studije studenti izdvojiti 80.000.

UPISNI ROKOVI I TERMINI

ŠKOLARINA

Tekst Konkursa Univerziteta u Kragujevcu za upis u prvu godinu osnovnih akademskih, integrisanih akademskih i osnovnih strukovnih studija za školsku 2020/2021. godinu (I upisni rok)

Univerzitet u KragujevcuDonacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari