Pozorište za decu: Želim da budem normalan

Pozorište za decu: Želim da budem normalan

Predstava Pozorišta za decu "Želim da budem normalan", u režiji Miloša Milovanovića, biće izvedena u sredu 28. oktobra od 18 časova.

Autor teksta je Teodora Popova, scenografija je delo Miloša Milovanovića i Aline Linjkova-Veljković (izradila je i kostime, zajedno sa Irenom Jovanović). Muziku je osmislio Lazar Novkov, a koreografiju Aleksandar Lekić. Grafičko oblikovanje bilo je povereno Dejanu Petroviću, a izrada scenografije Radetu Krstiću.

Reč reditelja

- "Želim da budem normalan" je predstava koja govori o potrazi za srećom. Ona često nije lako uočljiva, a još češće se nalazi u stvarima za koje podrazumevamo da nam pripadaju. Rudolf, slepi miš, morao je da napusti svoju najbolju prijateljicu, vešticu Klaru, i siguran kutak u kome je sa njom živeo, da bi shvatio da ne treba da se upoređuje sa onima u čijoj koži nije bio. Nije mogao ni da zamisli kakvi problemi njih muče i za čim oni čeznu, i shvatio je da prava sreća leži isključivo u potpunom prihvatanju sebe.

Igraju:

  • Darija Vulić - Rudolf
  • Ljubica Radomirović - Klara, Franc
  • Milica Redžić Vulević - Greta, Fric, Žena
Predstava je za publiku sa pet i više godina.

Premijera je bila 2. oktobra.

Cena ulaznice je 150 dinara.

POZORIŠTE ZA DECU I PORTAL PPNS POKLANJAJU 3X2 ULAZNICE POSETIOCIMA KOJI NAVEDU JOŠ JEDNU PREDSTAVU PZD U KOJOJ IGRA DARIJA VULIĆ.

Odgovore slati kao komentare ispod ove najave - do srede u 14 časova, kada će biti objavljeni. Zahvalni smo posetiocima koji su bili dobitnici u protekle tri nedelje da se ne uključuju u nagradnu igru kako bismo darivali što veći broj sugrađana.

REPERTOAR PZD

POZORIŠTE ZA DECU SAJTFB STRANAINSTAGRAM

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari