Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

27.03.2019

Predstavljanje Fondacije ’Zajedno za mlade’ - prof. dr Danica Grujičić

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html https://www.peticije.online/271270

Prof. dr Danica Grujičić, istaknuti neurohirurg, šef katedre za neurohirurgiju Medicinskog fakulteta u Beogradu, održaće predavanje u amfiteatru Fakulteta medicinskih nauka u petak 29. marta od 19 časova na kojem će predstaviti Fondaciju "Zajedno za mlade - prof. dr Danica Grujičić".

Fondacija je osnovana novembra prošle godine, intenzivne aktivnost započete su ove godine, a prof. Grujičić je predsednik desetočlanog Upravnog odbora.

Prof. Grujičić govoriće o osnivanju fondacije koja nosi njeno ime, a koja ima za cilj da osnaži i motiviše mlade ljude da se obrazuju, konkretnoj podršci mladima da ostanu u svojoj zemlji i postanu najbolji u svojim profesijama, o reformi kompletnog obrazovanja, stanju u našem zdravstvenom sistemu, planovima i novinama u oblasti neurohirurgije.

O FONDACIJI

Grujičić kaže da će fondacija koja nosi njeno ime pomagati mladim talentima, a da će se u početku birati oni koje predlože učitelji, nastavnici i profesori. Napominje da će svaki dinar biti apsolutno transparentan.

Danica Grujičić je rekla RTS-u da je Fondacija osnovana na inicijativu studenata Univerziteta u Kragujevcu, a da je cilj pomoći mladima kroz školovanje da razvijaju svoje talente.

- Ideja mladih je bila da se formira fond za najbolje među njima. Ta deca su pokazala da imaju mozak koji uključuju i da niko ne razmišlja za njih. U Užicu je bila tribina na kojoj je predloženo da se fondacija zove mojim imenom. Fondacija će pomagati najboljima iz oblasti nauke, umetnosti, sporta. Prvo ćemo ići preko preporuka učitelja, nastavnika, profesora, možda će moći da se kandiduju i neki klubovi. Naravno da i drug, drugarica mogu da predlože svoje prijatelje ako znaju da su posebni u nekoj oblasti, napominje profesorka Grujičić.

Nada se, kaže, da će država shvatiti da mora da ulaže u znanje i pamet.TRIBINA U VRANJU, 7. MART 2019.FONDACIJA ZAJEDNO ZA MLADE FB STRANA, TVITER, INSTAGRAM 


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar