Prvi Prvi na Skali
 • Advertisement

 
 

Događaji

07.02.2020

PZD: Basne iz senkе

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Predstava "Basne iz senke", u režiji Biserke Kolevske, biće izvedena u Pozorištu za decu (PZD) u subotu 8. februara od 12 časova.

Rediteljka je, inspirisana humorom Čarlija Čaplina i Felinijevim klovnovima, predstavila La Fontenove basne na jedinstven način. Brza smena senki podseća na fimske kadrove sa kojima je uspela da najmlađoj publici drži pažnju u svakom minutu predstave.

PZD je sa predstavom "Basne iz senke" imalo preko 30 gostovanja van matične scene. Među najbitnijima izvaja lutkarske festivale u Sankt Peterburgu, Šangaju, Rijeci, Podgorici, Sarajevu, Banjaluci, Burgasu. Ove godine, 6. oktobra, "Basne iz senke" će se naći u redovnom takmičarskom programu Međunarodnog lutkarskog festivala u Kijevu.

U predstavi igraju:

 • Miloš Milovanović
 • Milomir Rakić
 • Sanja Matejić
 • Vladimir Đoković

Rediteljka Kolevska je i birala muziku, koreografiju je radila Zornica Petrova, scenografija i kostimi delo su Svile Veličkove, dok je sa bugarskog prevela glumica PZD Milica Redžić-Vulević.

Rediteljka o predstavi

- "Basne iz senke" je predstava sa puno veličanstvenih slika koje podsećaju na animaciju. Jako je duhovito urađena, a glavni zadatak nam je bio kako da pronađemo najbolji način da mudrost iz starih vremena stigne do publike.

Predstava je premijerno izvedena 2. marta 2016. godine.

Cena ulaznice je 150 dinara.

POZORIŠTE ZA DECU I PORTAL PPNS POKLANJAJU 3X2 ULAZNICE POSETIOCIMA KOJI NAVEDU JOŠ JEDNU PREDSTAVU PZD U KOJOJ IGRA MILOŠ MILOVANOVIĆ.

Odgovore slati kao komentare ispod ove najave - do subote u 9 časova, kada će biti objavljeni. Zahvalni smo posetiocima koji su bili dobitnici u protekle tri nedelje da se ne uključuju u nagradnu igru kako bismo darivali što veći broj sugrađana.

REPERTOAR PZD

POZORIŠTE ZA DECU SAJTFB STRANAINSTAGRAM

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020


STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (1)


 1. Crvenkapa i zbunjeni vuk.


 2. Odgovor na komentar:

  Jasmina28.09.2019
  Crvenkapa i zbunjeni vuk.
Dodaj komentar