Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

06.12.2017

PZD: Kneginjica i zagonetke

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

U subotu 9. decembra od 12 časova u Pozorištu za decu biće odigrana predstava "Kneginjica i zagonetke".

Autor teksta je Zoran Petrović, režirao je Dragoslav Todorović, scenografiju i kostime izradila je Jelena Milić Zlatković, a autor slikarskih radova je Alina Linkova Veljković.

Igraju:

  • Kneginjica: Dubravka Đorđević
  • Sluškinja: Milica Redzić Vulević
  • Glasnik i prosac: Milomir Rakić
  • Ivan: Vladimir Đoković

Glumci PZD pozivaju decu da dođu i da pomognu kneginjici da zajedno reše zagonetke - tako će da pronađe i svog princa jer - ljubav je najveća zagonetka...

Predstava je namenjena deci uzrasta od pet i više godina, a traje 45 minuta.

INSERT

Cena ulaznice je 150 dinara.

POZORIŠTE ZA DECU I PORTAL PPNS POKLANJAJU 3X2 ULAZNICE PRVIM POSETIOCIMA KOJI NAVEDU JOŠ JEDNU PREDSTAVU PZD U KOJOJ IGRA MILOMIR RAKIĆ.

Odgovore slati kao komentare ispod ove najave - do subote u 9 časova, kada će biti objavljeni. Zahvalni smo posetiocima koji su bili dobitnici u protekle četiri nedelje da se ne uključuju u nagradnu igru kako bismo darivali što veći broj sugrađana.

REPERTOAR PZD

POZORIŠTE ZA DECU SAJTFB STRANA 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar