Prvi Prvi na Skali
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement

 
 

Događaji

12.06.2017

PZD: Petar Pan

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Predstava Pozorišta za decu "Petar Pan", po romanu Džejmsa Metjua Barija, u adaptaciji i režiji Miloša Milovanovića, pposlednji put u tekućoj sezoni biće izvedena u sredu 14. juna od 18 časova.

- U radu na predstavi "Petar Pan" bavili smo se temom bezuslovne ljubavi i žudnjom da se ona pronađe. Da li je takva ljubav zaista ostvariva, ili nju može da oseti samo jedna osoba – majka? Snaga bezrezervne majčinske ljubavi je jedan od najdominantnijih motiva u romanu, a sam pisac je naziva "najuzvišenijom emocijom". Iako je bajkoviti sloj priče ono što prvo asocira na "Petra Pana", ako se zagledamo između svih tih vila, gusara i izgubljenih dečaka, shvatićemo jasno poruku koju je pisac hteo da nam prenese, a to je da nam je svima potreban neko ko će nas uvek voleti, i onda kada smo "veseli i nevini", i onda kada smo "pomalo sebični". (reč reditelja)

petar pan 0

Uloge:

 • Petar Pan - Petar Lukić
 • Vendi Darling - Milica Redžić Vulević
 • Džordž Darling, Smi, Blizanac - Vladimir Đoković
 • Meri Darling, Zvončica, Kljunavko, Tigrica Lili, Džejn - Nevena Brzaković
 • Kapetan Kuka, Vižlja - Milomir Rakić

U predstavi učestvuju najmlađi članovi dramskog studija "Petar Pan".

Dizajn lutaka i kostima delo je Ane Kolbjanove, sa kojom je dizajn scenografije uradio Miloš Milovanović, za tehničko rešenje i izradu lutaka bio je zadužen i Aleksandar Lekić, a za izradu kostima Mirjana Dopuđa. Autor muzika je Vuk Spasić, sa njim je aranžirao Aleksandar Pejčić, dok se grafičkim oblikovanjem bavio Dejan Petrović. Scenografiju su izradili: Rade Krstić, Aleksandar Lekić i Mirko Đurić.

Premijera ove predstave izvedena je 1. oktobra 2015. godine.

Cena ulaznice je 150 dinara.

POZORIŠTE ZA DECU I PORTAL PPNS POKLANJAJU 3X2 ULAZNICE POSETIOCIMA KOJI NAVEDU JOŠ JEDNU PREDSTAVU PZD U KOJOJ IGRA PETAR LUKIĆ.

Odgovore slati kao komentare ispod ove najave - do srede u 14 časova, kada će biti objavljeni. Zahvalni smo posetiocima koji su bili dobitnici u protekle četiri nedelje da se ne uključuju u nagradnu igru kako bismo darivali što veći broj sugrađana.

petar pan 1

Foto: Ivan Stojanović 

REPERTOAR PZD

POZORIŠTE ZA DECU SAJTFB STRANA 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (3)


 1. Crvenkapa i zbunjeni vuk


 2. Odgovor na komentar:

  Dragana Janicijevic13.06.2017
  Crvenkapa i zbunjeni vuk 3. Crvenkapa i zbunjeni vuk


 4. Odgovor na komentar:

  Tijana Markovic14.06.2017
  Crvenkapa i zbunjeni vuk 5. Cvrcak i mravi


 6. Odgovor na komentar:

  Mirjana Petkovic14.06.2017
  Cvrcak i mravi
Dodaj komentar