PZD: Princeza na zrnu graška - gostujuća predstava

PZD: Princeza na zrnu graška - gostujuća predstava

Škola glume Sanja Matejić-Todorović, člana drame Knjaževsko-srpskog teatra, priređuje prvu premijeru - u petak 20. marta od 18 časova u Pozorištu za decu biće izvedena predstava "Princeza na zrnu graška". Prethodni termin (15. mart) otkazan je zbog Dana žalosti.

Nakon što su nekoliko meseci učili scenske pokrete, razvijali kreativnost, ali i "razbijali" tremu, polaznici, koji su inače učenici prva tri razredna osnovne škole, će doživeti u nedelju i ono što je jedino nedostajalo u glumačkom sazrevanju - susret sa publikom.

Kragujevačkoj pozorišnoj publici će se po pri put pokloniti: Teodora Vranješević, Dunja Miloradović, Iskra Đokić, Mia Radojičić, Ilija Jevtić, Sara Alić, Jovan Antić, Katja Ignjatović i Dora Živanović.

Bez obzira što i ova glumačka družina, poput kolega profesionalaca, ima za cilj izvođenje predstava, u Sanjinoj školi se pored redovnih "glumačkih" obaveza dosta vremena odvaja i za druženje, igranje.

U školi postoji i grupa mlađih polaznika-predškolaca koji uveliko pripremaju svoj premijerni nastup za april, a čine je: Todor Jovanović, Katarina Gajić, Nađa Vesić, Lena Milošević, Stefana Todorović, Anđela Stefanović, Milena Pavlović i Lazar Miljković.

Časovi se održavaju u prostorijama škole baleta Aplauz (ulica dr Ilije Kolovića, broj 10), a kontakt-telefon za detaljnije informisanje o planu, programu i terminima je 060/61-25-614.

Ulaznice za ovu premijeru koštaće sto dinara, a biće u prodaji na dan izvođenja.  

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari