Sajam poslova ’Career Days’ u Kragujevcu

Sajam poslova ’Career Days’ u Kragujevcu

Projekat Career Days je najveći sajam poslova, praksi i edukacija i predstavlja centralni događaj u oblasti razvoja karijere u našoj zemlji. Tradicionalno se održava već 22 godine u Srbiji, a ove godine je četvrta realizacija projekta u Kragujevcu. Održaće se u petak 18. marta na Šumadija sajmu sa početkom u 12 časova.

Cilj ovog projekta je da u saradnji sa kompanijama, mladim i ambicioznim ljudima približi potencijalne poslodavce i pruži priliku da se upoznaju sa uslovima poslovanja, mogućnosti da se zaposle ili pronađu odgovarajuću praksu i na taj način započnu svoju uspešnu poslovnu karijeru. Kompanije će, sa druge strane, imati na raspolaganju da upoznaju mlade studente završnih godina studija i bazu podataka njihovih biografija, koje se mogu ostaviti na sledećem linku, ističu organizatori iz Ajseka.

Partnerske firme ove organizacije imaju pristup i mogućnost rada sa mladim ljudima i njihova selekcija u potrazi za najboljim kadrom, mogućnost individualnog intervjuisanja i upoznavanja kvaliteta svakog kandidata, kao i pristup bazi podataka koja se može koristiti i nakon završetka projekta.

Ove godine neki od partnera su: Regionalna Privredna Komora, Nacionalna služba za zapošljavanje, Centar za razvoj karijere, Rapp Marine, Johnson Controls, Magneti Marelli, Forma Ideale, Vulović Transport i drugi.

Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, Ajsek predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Studentska organizacija Ajsek razvija liderski potencijal mladih, tako što kroz praksu želimo da pokažemo važnost formalnog i neformalnog obrazovanja, kao i širok spektar mogućnosti koje se pružaju mladima u Srbiji, a da oni toga još nisu ni svesni.

CAREERDAYS SAJT, FB STRANA, TVITER
AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari