Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

13.06.2019

SKC: Konkurs za prvi CD

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Ovogodišnji konkurs Studentskog kulturnog centra za objavu prvog CD-a otvoren je do 1. jula. Kroz ovaj projekat je do sada objavljeno 11 albuma, a izvođači su: Fitnes, Lur, Vlasta Popić, Fish in oil, Špajz, Bliks, Braca Vučković trio, Orkestar harmonika Kragujevac, Oktava, Yokono i Coucou Abel.

Pravo učešća na konkursu imaju svi pojedinci, bendovi ili ansambli koji nemaju zvanično izdanje. SKC ovim projektom finansira štampanje kompakt diska, omota i eventualnog propratnog materijala (bukleta i slično) i obezbeđuje medijsku i koncertnu promociju izdanja kako bi pomogao afirmaciji izvođača i doprineo razvoju muzičke scene.

Zainteresovani umetnicu se prijavljuju na mail muzika@skckg.com slanjem biografie, fotografije i demo snimka.

Umetnička komisija (žiri) u sastavu: Aleksandra Pavlović, Ana Popović i Ivan Lončarević bira materijal za izdanja, gde se primarno teži kvalitetu i umetničkom izrazu, kao i zvuku koji SKC kroz svoj rad i umetnički program podržava. Za izabrana izdanja umetnici su dužni da obezbede master studijski snimak istog.

Sve potrebne informacije možete videti na sajtu SKC


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar