Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Događaji

02.09.2019

Špansko pozorište gostuje u Kragujevcu

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Povodom početka pozorišne sezone 2019/2020, Pozorište za decu organizuje izvođenje predstave "Cirkus zaborava" španskog pozorišta Pikuentas iz Bilbaoa.

Predstava u trajanju od 45 minuta biće održavana u utorak 3. septembra od 18 časova u ulici Ive Lola Ribara (preko puta hotela "Zelengora").

"Cirkus zaborava" je lutkarska predstava za sve uzraste, sa vrlo malo teksta i puno muzike. Uglavnom se izvodi na ulicama i u nekonvencijalnim prostorima.

Inspirisana je prvim lutkarskim karnevalima i lutkarima koji su se selili iz grada u grad predstavljajući svoje lutkarske veštine širom sveta.

Predstavu igraju dva animatora koja tumače četiri lika, a sve se dešava u cirkusu. Svakodnevni život likova predstavlja neprestano sećanje na prošla vremena koja ne treba da padnu u zaborav. U ritmu melodija starih varvarskih orgulja animatori će prikazati neverovatne talente lutaka sa kojima su putovali po celom svetu. 

Nova sezona u Pozorištu za decu počinje dan kasnije, u sredu 4. septembra od 18 časova, a prva predstava na dečjoj sceni biće "Jan Bibijan". Kompletan repertoar objavljen je na portalu PPNS.

POZORIŠTE ZA DECU SAJTFB STRANAINSTAGRAM PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar