Ugovoreno partnerstvo AIESEC-Portal PPNS

Ugovoreno partnerstvo AIESEC-Portal PPNS

Međunarodna organizacija studenata ekonomskih i komercijalnih nauka AIESEC i portal Prvi Prvi Na Skali ugovorili su saradnju u kojoj će kragujevačka "Stranica koja se čuje" imati status medijskog partnera lokalne kancelarije AIESEC-a.

Saradnja podrazumeva zajedničke aktivnosti, uzajamno promovisanje, popularisanje budućih događaja, kao što će biti: Career Days (februar/mart 2016), promocija stručnih i volonterskih praksi u inostranstvu (programi Global Talent, Global Entrepreneurs i Global Citizen), projekti - Enter Your Future, International Kindergarten, Social Care, NGO for change), prijem novih članova...

Lokalna kancelarija AIESEC-a u Kragujevcu postojala je još davnih 80-tih godina, pa je reosnovana 2005. godine. Kancelarija je otvorena sa idejom da se studentima jednog od najvećih Univerziteta u Srbiji pruži prilika da steknu internacionalno iskustvo odlaskom na stručnu ili volontersku praksu.

Od njenog nastanka, kroz kancelariju u Kragujevcu prošlo je više od 1.200 članova. Danas ona broji oko 30 aktivnih članova, studenata sa različitih fakuteta Univerziteta u Kragujevcu.

AIESEC je globalna mreža mladih lidera uzrasta do 30 godina, obuhvata 126 zemalja i teritorija, a svaki aspekt aktivnosti vođen je isključivo od strane studenata i mladih diplomaca. Funkcioniše na ovaj način od osnivanja, što je čini jedinstvenom organizacijom "od studenata, za studente" već više od 65 godina.

AIESEC KRAGUJEVAC SAJT, FB STRANA


APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari